Jobcoaching & loopbaanadvies vacatures

Jobcoaching en loopbaanadvies-vacatures 

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het aan een baan helpen van werklozen, arbeidsbeperkten, mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en mensen in de bijstand. Hiervoor is natuurlijk personeel nodig en daarom zijn er veel vacatures voor mobiliteitsadviseurs, loopbaanbegeleiders, participatiecoaches, matchmakers, recruiters, werkconsulenten, re-integratiecoaches, jobcoaches en trainers. Bij voorkeur zijn deze adviseurs NOLOC gecertificeerd. 

Wat ga je doen als jobcoach of loopbaanadviseur? 

Binnen deze sector help je niet alleen bijvoorbeeld werklozen of mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt aan een nieuwe uitdaging. Ook kan het zijn dat binnen de overheid een ministerie of een andere overheidsorganisatie moet reorganiseren en dat bestaand personeel overtallig wordt verklaard. Ook dan wordt de hulp ingeschakeld van mobiliteitsadviseurs om collega’s te begeleiden van hun huidige baan naar een nieuwe uitdaging. Het is dus een behoorlijk belonend werk omdat je mensen (nieuw) werkgeluk kan bieden, of juist nieuwe vastigheid in de onzekere tijden wanneer iemand zijn of haar baan verliest. 

Benieuwd naar onze jobcoaching en loopbaanadvies-vacatures? 

Zie jij een carrière als jobcoach of als loopbaanadviseur wel zitten of ben je juist op zoek naar de volgende stap in je carrière? ? Wil jij graag werken bij de overheid? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste vacatures en solliciteer snel een eenvoudig op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.