Projecten

Heb je te maken met een inhuurstop of FTE beperking? Een project met resultaatverplichting is de oplossing.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van  een tijdelijke project?

Wil je als opdrachtgever volledig ontzorgt worden? Dan bemiddelen we graag onze professionals voor een tijdelijk project. Ben je benieuwd wat we op het gebied van tijdelijke projecten kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

Tijdelijke projecten met optimaal resultaat 

Heb je als opdrachtgever te maken met een inhuur stop, FTE beperking of wil je een resultaat tegen een vaste prijs in de markt zetten? Dat kan in de vorm van een project met daarin een resultaatverplichting. Door van tevoren de resultaten vast te leggen kan een vaste prijs worden overeengekomen.

Inspelen op jouw behoefte als opdrachtgever 

Matchd kan met resultaatgerichte tijdelijke projecten op verantwoorde wijze inspelen op de behoefte van de opdrachtgever. Enerzijds bieden we een flexibele dienstverlening tegen een vaste prijs. Anderzijds spelen we in op jouw behoefte aan specialistische kennis en hoogwaardig advies. 

De voordelen van tijdelijke projecten met resultaatverplichting 

Matchd voert het project uit tegen een vastgestelde prijs. Het voordeel is dat de medewerkers van dit project niet meetellen als FTE, omdat je het werk tegen een vaste prijs uitbesteed aan Matchd. Wij zorgen voor de voortgangscontrole, jij houdt zicht op de kwaliteit en de medewerker kan zijn expertise inzetten. 

Compliancy van contracten

De compliancy van contracten is gewaarborgd door onze NEN 4400:1 en SNA-certificering. Je hoeft je geen zorgen te maken over inlenersaansprakelijkheid, de wet ketenaansprakelijkheid, Waadi-registraties, VAR-verklaringen, de wet DBA met modelovereenkomsten en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Al deze zaken worden door Matchd op vakkundige wijze en conform de huidige wetgeving in controle gehouden.

Al deze zaken worden door Matchd op vakkundige wijze en conform de huidige wetgeving in controle gehouden. Vanzelfsprekend is ons certificaat beschikbaar:  SNA Certificering Matchd en Matchd Payroll Services BV (zoek op Matchd bij “Naam Onderneming”)