Outsourcing (RPO)

Laat Matchd de recruitment van nieuw personeel uit handen nemen. We vertellen je graag over de voordelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van outsourcing?

Recruitment Proces Outsourcing (RPO): recruitment op maat

Bij Recruitment Proces Outsourcing (RPO) besteed je (een deel) van het werving en selectieproces uit aan Matchd. Afhankelijk van je wensen kunnen we uit jouw naam en bij jou op kantoor de werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard kan dit ook volledig vanuit ons eigen kantoor en behoort een combinatie ook tot de mogelijkheden. 

De voordelen van Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

RPO houdt in dat je het recruitment van nieuw personeel uitbesteedt aan een externe partij. Op dat moment is het belangrijk dat je een goede relatie hebt met de betreffende externe partij. Kennis van je organisatie, de bedrijfscultuur en eisen zijn daarom belangrijk. Graag gaat Matchd daarom met jou en voor jou aan de slag als recruitment specialist, sparringpartner en adviseur.

Dit brengt een aantal voordelen voor de organisatie met zich mee:

  • Je hoeft geen tijd te steken in het opleiden van recruiters;
  • Je organisatie profiteert van het brede netwerk van Matchd;
  • Een dergelijke RPO oplossing maakt je organisatie flexibel en stelt je in staat snel in te spelen op openstaande vacatures.

Doelstelling en afspraken 

Voor Recruitment Proces Outsourcing is het belangrijk dat er van tevoren heldere doelen worden geformuleerd. Door het maken van heldere afspraken is het resultaat ook beter meetbaar. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar onze andere diensten? Bekijk eens brokerdienstverlening en contractservice.