Team Matchd

Duidelijkheid en persoonlijkheid vinden wij belangrijk. We zijn een professioneel team die jou helpt van a tot z. Wij zorgen ervoor dat jouw kwaliteiten passen bij de functie. Je kan rekenen op volledige transparantie en professionaliteit. Benieuwd naar wie wij zijn? We stellen ons graag voor!

Directeur
Sebastiaan Winter

In 2003 ben ik mijn carrière begonnen met de verkoop van financiële producten. Als snel kwam ik bij toeval terecht bij een lokale uitzender. Hier kon ik mijn verkoopkwaliteiten inzetten voor het binnenhalen en matchen van vacatures. Na enkele jaren in de uitzendsector gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar de ICT en Finance detachering.

Finance Manager a.i.
Dennis van der Maarel
Bedrijfsadviseur a.i.
Ahmed Aman
Financieel Medewerker
Nigel van Wegen

Februari 2023 ben ik bij Matchd begonnen als stagiair bedrijfsadministratie. Na het positief afronden van mijn stage, ben ik in dienst getreden als financieel medewerker. In september ga ik weer de studiebanken in.

Financieel Medewerker
Jolanda Jaspers
Accountmanager
Ivar van Diermen
Recruiter Ruimtelijk en Fysiek domein
Steffi Habes

Na de opleiding HBO bedrijfscommunicatie en minor toegepaste psychologie ben ik als Customer Service Representative aan de slag gegaan. Hierbij had ik de extra taken: kwaliteitsmanagement en communicatie. Als volgende stap in mijn carrière heb ik besloten om als junior recruiter bij Matchd aan de slag gegaan. Hier kan ik al mijn ervaring toepassen en kwaliteiten verder ontwikkelen.

Recruiter Ruimtelijk en Fysiek domein
Judith Vonk

Na jarenlang in een winkel te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen Matchd word ik opgeleid tot recruiter, zo kan ik mezelf blijven ontwikkelen. De perfecte match vinden is voor mij een enorme drijfveer!

Recruiter Ruimtelijk en Fysiek domein
Elroy Hovenier

Na jarenlang in de retail te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en zo kwam ik in het recruitment vak terecht. Met de ervaring die ik tot nu toe heb op gedaan, kan ik dit mooi meenemen en mijzelf verder ontwikkelen binnen Matchd!

Recruiter Bedrijfsvoering
Roos ten Bouwhuijs
Recruiter Bedrijfsvoering
Kirsten Schouten
Recruiter Bedrijfsvoering
Lisa van Staalduinen

Na jarenlang in de horeca en in de retail te hebben gewerkt is het tijd voor een nieuwe stap. Binnen Matchd word ik opgeleid tot recruiter. Deze kans biedt veel uitdagingen en groei. Talent verbinden met bedrijven en zo een bijdrage leveren aan ieders werkgeluk.

Recruiter Communicatie, Beleid en Sociaal domein
Milou Vaane

Na jarenlang in de retail te hebben gewerkt werd het voor mij tijd om een compleet nieuwe uitdaging aan te gaan. Binnen Matchd krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot recruiter. Om voor klanten en kandidaten de perfecte match te vinden is een uitdaging die ik graag aan ga!

Recruiter Communicatie, Beleid en Sociaal domein
Jolien Damman

Na mijn hbo-opleiding International Hospitality Management heb ik een tijd lang als horeca manager gewerkt bij diverse locaties. Inmiddels werk ik ruim 8 jaar als recruiter en blijft het vakgebied mij boeien!

Recruiter ICT & Interne werving
Rebecca Kool

Na het afronden van de opleiding Marketing & Communicatie ben ik de arbeidsmarkt opgegaan. Hier ben ik in aanraking gekomen met het recruitment vak en hier verliefd op geworden! Het vinden van de juiste match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten is een uitdaging die ik graag aanga.

Senior Recruiter ICT
Monic Houben

Ik word al ruim 20 jaar blij van het tot stand brengen van deze verbintenissen. Niet met fluwelen handschoenen maar wel met respect voor behoeften, noodzakelijkheden en mogelijkheden. Dus: aanpakken en niet opgeven voor het doel is bereikt.

Recruiter
Melanie de Graaf
Administratief Recruitment Ondersteuner
Selene Sievers
Contractbeheer
Jantine van Alphen

Na ruim 30 jaar bij een werkgever in zorg gewerkt te hebben in voornamelijk administratieve functies was het tijd voor iets nieuws. Nieuwe prikkels en nieuwe mogelijkheden heb ik gevonden bij Matchd. Een totaal ander vakgebied met een team dat goed te omschrijven is als echte ‘teamspirit’. Met z’n allen het einddoel bereiken met veel enthousiasme en positiviteit. Na een jaar gewerkt te hebben als commercieel ondersteuner, heb ik mij daarna gespecialiseerd in contractbeheer. Daarnaast doe ik ook back office werkzaamheden. Waarin ik onder andere ook leuke teamuitjes en andere activiteiten organiseer voor Matchd.

HR Adviseur Learning & Development
Gerrianne Korlaar – Schaap

Als HR Adviseur Learning & Development heb ik een uitgebreid takenpakket. Maar ik ga me vooral focussen op alles wat te maken heeft met leren en ontwikkelen binnen de organisatie. Wat zijn op dit gebied de behoeften binnen het team en hoe kunnen we hierin faciliteren? Een goed beleid op dit gebied zorgt voor een hogere motivatie, hogere productiviteit, meer innovatie, behoud van talent en vooral meer werkplezier.

Office Manager
Bianca van Oosteren

Sinds juni 2023 ben ik aan de slag gegaan als Office Manager bij Matchd, een snelgroeiend bedrijf. Als Officemanager ben ik de spin binnen het bedrijf, het aanspreekpunt voor je collega’s. Die aanspraak maakt het zo afwisselend en het hechte team bij Matchd voelt als een warm bad.

Online Marketeer
Wout van Musscher

In Februari 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie met een specialisatie in digital marketing. Als online marketeer ga ik mij bezig houden met het opzetten en optimaliseren van de campagnes. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis in mijn vakgebied te gaan verbreden binnen Matchd.

Marketing & Communicatie
Maud Smeeing

In April 2023 heb ik mijn bachelor Communicatie behaald. Vrij snel daarna heb ik de kans gekregen om mijzelf binnen Matchd verder te ontwikkelen op het gebied van marketing & communicatie.

Ontdek onze uitdagingen

Doorzoek ons ruime aanbod vacatures.

Bekijk vacatures