Team Matchd

Duidelijkheid en persoonlijkheid vinden wij belangrijk. We zijn een professioneel team die jou helpt van a tot z. Wij zorgen ervoor dat jouw kwaliteiten passen bij de functie. Je kan rekenen op volledige transparantie en professionaliteit. Benieuwd naar wie wij zijn? We stellen ons graag voor!

Wil Wernars
Directeur
Wil Wernars

In 1992 ben ik mijn carrière begonnen in de IT als IBM mainframe specialist. Al snel kwam ik erachter dat ik het functionele gedeelte, waarbij ik de bindende factor tussen IT en de Business was, het leukste vond. Vanuit die functie ben ik dan ook snel de functie van resource en recruitment consultant ingerold. De afgelopen 15 jaar heb ik mij dan ook met trots kunnen verdiepen in het recruitment vak.

Sebastiaan
Directeur
Sebastiaan Winter

In 2003 ben ik mijn carrière begonnen met de verkoop van financiële producten. Als snel kwam ik bij toeval terecht bij een lokale uitzender. Hier kon ik mijn verkoopkwaliteiten inzetten voor het binnenhalen en matchen van vacatures. Na enkele jaren in de uitzendsector gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar de ICT en Finance detachering.

Reinold Hofsink
Commercieel directeur
Reinold Hofsink

Na 20 jaar een salesfunctie binnen de B2B verhuisbranche en het inschrijven voor vele aanbestedingen voor ministeries, universiteiten en ziekenhuizen, vond ik het tijd voor een andere omgeving. Mijn ervaring met aanbestedingen kan een grote aanwinst zijn voor Matchd. Ook heb ik door de jaren heen een scherpe commerciële blik ontwikkeld. Mijn doel is, door mijn expertise in te zetten, Matchd verder te laten groeien als dé specialist voor bemiddeling bij de overheid.

Annemiek
Finance manager
Annemiek van Doornik
Edgar Pals
Teamleider recruitment
Edgar Pals

Na het behalen van mijn Bachelor diploma Small Business en Retail management heb ik besloten gelijk aan het werk te gaan. Na een carrière bij Staples Office Centre, waarbij ik gewerkt heb als filiaalleider en Datamanagement Specialist, besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws. Als leidinggevende had ik al veel te maken met werving en selectie. In mijn functie bij Matchd als teamleider Recruitment kan ik dan ook mooi mijn sales en HRM skills combineren.

Rob Overmars
Relatiemanager
Rob Overmars

In mijn carrière heb ik al veel functies uitgevoerd die sterk klant- en relatie gericht waren. Het op een open en prettige manier onderhouden en uitbreiden van relaties is mijn sterkste kracht. Ik kan mij goed aanpassen aan de omgeving en ieders wensen. Het is voor mij dan ook belangrijk om ieder gesprek persoonlijk te beginnen en prettig af te sluiten. Samen met het Matchd team ga ik voor een verdere groei van de onderneming.

Ivar van Diermen
Accountmanager
Ivar van Diermen

Na een opleiding binnen de zorg heb ik er voor gekozen om de commerciële kant op te gaan. Eerst bij een aantal retailers, om vervolgens in de (ICT) recruitment terecht te komen. Ik heb zowel naar freelancers als naar vast (ICT) personeel gezocht. Van oktober 2020 tot 2023 heb ik het ICT team versterkt. Vanaf 2023 heb ik het team ICT bij Matchd. Ik hou van persoonlijk contact, dus mocht je een vraag hebben, schroom dan niet om (telefonisch) contact op te nemen!

Steffi Habes
Recruiter Ruimtelijk en Fysiek domein
Steffi Habes

Na de opleiding HBO bedrijfscommunicatie en minor toegepaste psychologie ben ik als Customer Service Representative aan de slag gegaan. Hierbij had ik de extra taken: kwaliteitsmanagement en communicatie. Als volgende stap in mijn carrière heb ik besloten om als junior recruiter bij Matchd aan de slag gegaan. Hier kan ik al mijn ervaring toepassen en kwaliteiten verder ontwikkelen.

Judith
Recruiter Ruimtelijk en Fysiek domein
Judith Vonk

Na jarenlang in een winkel te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen Matchd word ik opgeleid tot recruiter, zo kan ik mezelf blijven ontwikkelen. De perfecte match vinden is voor mij een enorme drijfveer!

Recruiter Ruimtelijk en Fysiek domein
Kirsten Schouten
Danielle
Recruiter Bedrijfsvoering
Daniëlle Wouters

Aan de Hogeschool in Arnhem heb ik met succes een opleiding en een minor afgerond: de Bachelor of Business Administration (BBA), Human Resource Management en de minor analyse, diagnose en verandering van organisaties (begeleiden van organisatieverandering). Als stagiaire heb ik toen de tijd een adviestraject omtrent cultuurverandering met betrekking tot de fusie van de gemeenten Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Meierijstad uitgevoerd. Daarna ben ik als HR medewerker en recruiter bij Matchd aan de slag gegaan.

Recruiter Bedrijfsvoering
Rebecca Kool

Na het afronden van de opleiding Marketing & Communicatie ben ik de arbeidsmarkt opgegaan. Hier ben ik in aanraking gekomen met het recruitment vak en hier verliefd op geworden! Het vinden van de juiste match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten is een uitdaging die ik graag aanga.

Lisa van Staalduinen
Recruiter Bedrijfsvoering
Lisa van Staalduinen

Na jarenlang in de horeca en in de retail te hebben gewerkt is het tijd voor een nieuwe stap. Binnen Matchd word ik opgeleid tot recruiter. Deze kans biedt veel uitdagingen en groei. Talent verbinden met bedrijven en zo een bijdrage leveren aan ieders werkgeluk.

Recruiter Communicatie, Beleid en Sociaal domein
Milou Vaane

Na jarenlang in de retail te hebben gewerkt werd het voor mij tijd om een compleet nieuwe uitdaging aan te gaan. Binnen Matchd krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot recruiter. Om voor klanten en kandidaten de perfecte match te vinden is een uitdaging die ik graag aan ga!

Recruiter Communicatie, Beleid en Sociaal domein
Jolien Damman

Na mijn hbo-opleiding International Hospitality Management heb ik een tijd lang als horeca manager gewerkt bij diverse locaties. Inmiddels werk ik ruim 8 jaar als recruiter en blijft het vakgebied mij boeien!

Elroy Hovenier
Recruiter Communicatie, Beleid en Sociaal domein
Elroy Hovenier

Na jarenlang in de retail te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en zo kwam ik in het recruitment vak terecht. Met de ervaring die ik tot nu toe heb op gedaan, kan ik dit mooi meenemen en mijzelf verder ontwikkelen binnen Matchd!

Melanie
Recruiter ICT
Melanie de Graaf
Jantine van Alphen
Contractbeheer
Jantine van Alphen

Na ruim 30 jaar bij een werkgever in zorg gewerkt te hebben in voornamelijk administratieve functies was het tijd voor iets nieuws. Nieuwe prikkels en nieuwe mogelijkheden heb ik gevonden bij Matchd. Een totaal ander vakgebied met een team dat goed te omschrijven is als echte ‘teamspirit’. Met z’n allen het einddoel bereiken met veel enthousiasme en positiviteit. Na een jaar gewerkt te hebben als commercieel ondersteuner, heb ik mij daarna gespecialiseerd in contractbeheer. Daarnaast doe ik ook back office werkzaamheden. Waarin ik onder andere ook leuke teamuitjes en andere activiteiten organiseer voor Matchd.

Corporate recruiter
Jelmer Ouwerkerk

Als Corporate Recruiter bij Matchd ben ik verantwoordelijk voor het interne personeel. Zo schakel ik met het MT en de teams over werkdruk en ruimte voor nieuwe collega's. Daarbij zoek ik actief naar kandidaten die interesse hebben om bij ons te werken en begeleid ik het sollicitatie- en onboarding proces. Mocht je dit lezen en denk ik wauw daar zou ik wel willen werken. Bel me dan vooral dan kletsen we even over de mogelijkheden.

Marketing & Communicatie
Maud Smeeing

In April 2023 heb ik mijn bachelor Communicatie behaald. Vrij snel daarna heb ik de kans gekregen om mijzelf binnen Matchd verder te ontwikkelen op het gebied van marketing & communicatie.

Office Manager
Bianca van Oosteren

Sinds juni 2023 ben ik aan de slag gegaan als Office Manager bij Matchd, een snelgroeiend bedrijf. Als Officemanager ben ik de spin binnen het bedrijf, het aanspreekpunt voor je collega’s. Die aanspraak maakt het zo afwisselend en het hechte team bij Matchd voelt als een warm bad.

Online Marketeer
Wout van Musscher

In Februari 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie met een specialisatie in digital marketing. Als online marketeer ga ik mij bezig houden met het opzetten en optimaliseren van de campagnes. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis in mijn vakgebied te gaan verbreden binnen Matchd.

Matchd team

Ontdek onze uitdagingen

Doorzoek ons ruime aanbod vacatures.

Bekijk vacatures