Samen succesvol zijn, dat is wat Matchd jou biedt

Matchd is dé gespecialiseerde bemiddelaar binnen de overheid. We willen de beste zijn voor klant én kandidaat, we gaan altijd voor een Match(d) made in heaven!

Matchd helpt je op weg naar een nieuwe uitdaging

Graag helpen wij jou in de zoektocht naar een nieuw project. We hebben diverse vacatures waarop je kan solliciteren, maar uiteraard is het ook mogelijk een open sollicitatie te versturen. Ook zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega recruiters, contractbeheerders en payroll specialisten. Bekijk hiervoor eens de mogelijkheden van werken bij Matchd.

Wij werken aan jouw toekomst

Matchd begeleidt professionals naar tijdelijke en vaste vacatures. Freelancers, zzp’ers en zelfstandigen kunnen bij ons terecht voor projecten en interim-opdrachten bij de overheid

Wij staan bekend om persoonlijk contact en een professioneel team. Matchd zorgt altijd voor een duidelijk en eerlijk gesprek met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Vertrouwen in elkaar vinden wij belangrijk, transparantie staat bij ons voorop. Door middel van een duidelijk proces zorgen we ervoor dat de kwaliteiten van de kandidaat een match is met de functie. We zorgen ervoor dat de desbetreffende op alle vlakken past bij de opdracht en het bedrijf.  

Expert in aanbieden en verbinden

Onze recruiters worden intern opgeleid, zo worden zij expert in aanbieden en verbinden op de ‘Matchd’ manier. We zorgen voor de verbinding tussen Matchd, onze recruiters en een geschikte opdracht. Verder blijven we je voorzien van belangrijke informatie via onze blog pagina.

Persoonlijk contact

Je bent bij ons geen nummer. Je hebt altijd een vast contactpersoon die je persoonlijk leert kennen. Is er een match tussen jou en de opdracht? Dan nodigen we je uit voor een pre-intake bij ons op kantoor. Zo ga je met de juiste voorbereiding en zelfvertrouwen het
sollicitatiegesprek in.

Landelijk

We zijn niet regio gebonden. Dit betekent dat we opdrachten bieden door heel Nederland. Zo zit er altijd wel een geschikte opdracht voor je tussen.

Betrokken

We bieden actief relatiemanagement. Zo word je regelmatig gebeld om te
vragen hoe het gaat. Heb je vragen of hulp nodig? Dan staan we voor je klaar.
Je werkt zelfstandig, maar niet alleen.

Zeggen en doen

Voor ons het belangrijkste, doen wat we beloven.

Ontdek onze uitdagingen

Doorzoek ons ruime aanbod vacatures.

Bekijk vacatures