Matchd: Zelfstandig maar niet alleen

Samen combineren wij ons doorzettingsvermogen om die Match(d) made in heaven voor jou te realiseren.

Wij werken aan jouw toekomst

Matchd is hét bureau voor interim HBO+ functies binnen de overheid en publieke sector in Nederland. Alle vakgebieden komen bij ons voorbij; Financieel, ICT, technisch, inkoop, management, projecten, HRM, communicatie, ruimtelijk en fysiek domein en andere. 

Matchd: Dé interim professional

In 2014 zag Matchd het daglicht,  inmiddels zijn we gegroeid tot een organisatie die op dit moment ruim 300 kandidaten inzet bij de overheid. Op ons kantoor in Amersfoort zetten onze recruiters zich elke dag met veel plezier in om de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat te maken. We bedienen overheidsinstanties en de publieke sector in heel Nederland. Wil jij werken voor de overheid? Dan is Matchd de juiste keuze voor jou!

Wat kun je van ons verwachten

  • Ruime keuze in opdrachten
  • Opleidingstrajecten
  • Versnelt betalen van facturen
  • Jij de specialist, wij de zorgen
  • Gezellige en nuttige netwerkborrels
  • Proactief relatiemanagement met persoonlijke aandacht
Expert in aanbieden en verbinden

Onze recruiters worden intern opgeleid, zo worden zij expert in aanbieden en verbinden op de ‘Matchd’ manier. We zorgen voor de verbinding tussen Matchd, onze recruiters en een geschikte opdracht. Verder blijven we je voorzien van belangrijke informatie via onze blog pagina.

Persoonlijk contact

Je bent bij ons geen nummer. Je hebt altijd een vast contactpersoon die je persoonlijk leert kennen. Is er een match tussen jou en de opdracht? Dan nodigen we je uit voor een pre-intake bij ons op kantoor. Zo ga je met de juiste voorbereiding en zelfvertrouwen het
sollicitatiegesprek in.

Landelijk

We zijn niet regio gebonden. Dit betekent dat we opdrachten bieden door heel Nederland. Zo zit er altijd wel een geschikte opdracht voor je tussen.

Betrokken

We bieden actief relatiemanagement. Zo word je regelmatig gebeld om te
vragen hoe het gaat. Heb je vragen of hulp nodig? Dan staan we voor je klaar.
Je werkt zelfstandig, maar niet alleen.

Zeggen en doen

Voor ons het belangrijkste, doen wat we beloven.

Matchd

Ons team

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Freelancers, zzp’ers en zelfstandigen kunnen bij ons terecht voor projecten en interim opdrachten bij de overheid.

Matchd onderscheidt zich van andere bureaus door persoonlijk contact, een professioneel team en een goed gesprek met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Door middel van een duidelijk proces zorgen we ervoor dat de kwaliteiten van de kandidaat een match zijn met de functie. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de betreffende persoon bij het bedrijf past. Volledige transparantie en professionaliteit staan bij ons voorop.

Ons team