Zelfstandig maar niet alleen

Dat is ons motto! Leer ons kennen.

Team Matchd

Wie zijn wij?

Matchd is hét bureau voor interim functies binnen de overheid en publieke sector in Nederland.  In 2014 zag Matchd het daglicht,  inmiddels zijn we gegroeid tot een organisatie die op dit moment ruim 300 kandidaten inzet bij de overheid. Op ons kantoor in Amersfoort zetten wij ons elke dag met veel plezier in om de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat te maken.

Ons team
Expert in aanbieden en verbinden

Onze recruiters worden intern opgeleid, zo worden zij expert in aanbieden en verbinden. We zorgen voor de verbinding tussen Matchd, onze recruiters en een geschikte opdracht.

Persoonlijk contact

Is er een match tussen jou en de opdracht? Dan nodigen we je uit voor een pre-intake bij ons op kantoor. Zo ga je met de juiste voorbereiding het sollicitatiegesprek in.

Landelijk

We zijn niet regio gebonden. Dit betekent dat we opdrachten bieden door heel Nederland. Zo zit er altijd wel een geschikte opdracht voor je tussen.

Betrokken

We bieden actief relatiemanagement. Zo word je regelmatig gebeld om te
vragen hoe het gaat. Heb je vragen of hulp nodig? Dan staan we voor je klaar.

Zeggen en doen

Voor ons het belangrijkste, doen wat we beloven.

Huren bij Matchd?

Werken op een fantastische locatie strak langs de A1? Dat is mogelijk. Wij hebben een kantoor/praktijkruimte (289m2) te huur in Amersfoort, Maanlander 41C. Het pand bestaat uit 2 verdiepingen met een eigen entree en sanitair. Er is een nieuwe keuken geplaatst met close-in boiler, vaatwasser, koelkast en vriesvak. Beide verdiepingen beschikken over airco die onafhankelijk te schakelen zijn en een centrale verwarming. Het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Download de brochure