Werken bij Matchd

Wil jij werken bij Matchd? Bij ons is geen dag hetzelfde. Werken bij Matchd betekent werken in een ambitieus en hecht team, waarbij onze nieuwe collega verantwoordelijkheid en uitdaging krijgt. Binnen ons eigen team vinden wij het belangrijk dat iedereen met passie en plezier aan het werk is.

Werken bij Matchd?

Matchd heeft een ‘groeivirus’ te pakken. In zeven jaar zijn we gegroeid van een start-up naar scale-up en hebben we een gevestigde naam in de markt. Om een leidende marktpositie te verkrijgen zijn wij op zoek naar collega’s die willen bijdragen aan deze forse groeiambitie. Wil jij ook werken bij Matchd? Solliciteer dan direct op een van onze leuke functies! Staat er geen vacature voor jou bij? Doe dan een open sollicitatie, mogelijk kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden:

Het allerleukste aan Matchd vind ik toch wel mijn collega’s. Ik kwam natuurlijk als junior (en als broekie) bij deze organisatie en moest alles vanaf het begin opbouwen. De wijze waarop mijn collega’s mij hebben meegenomen in het proces is heel bijzonder. Ze zijn geduldig en stellen je op je gemak. Ik kan ook veel kwijt bij mijn collega’s, of dat nu zakelijk of privé is. Inmiddels heb ik veel vertrouwen gekregen van mijn werkgevers en zit ik helemaal op mijn plek. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet in een deuk lig om de verhalen en grappen van mijn collega’s. – Sara

Het leukste aan Matchd vind ik de teamwork. Ik merk bij Matchd dat iedereen voor elkaar klaarstaat. Op deze manier is geen dag hetzelfde en heb ik echt plezier in mijn werk. – Ivar

Bekijk onze bedrijfsvideo!

Commercieel Administratief Recruitment Ondersteuner Amersfoort
Amersfoort
24-40 uur per week

Voor ons recruitment team Communicatie, bedrijfsvoering en sociaaldomein (CBS) zijn we op zoek naar een administratief multitalent die handig is met moderne technologieën. Je zult samen met je recruitment collega's werken aan het realiseren van plaatsingen in de publieke sector. Jouw verantwoordelijkheid zal voornamelijk liggen bij het administratief ondersteunen van de recruiters. Denk aan Cv's (her)schrijven, kandidaten digitaal aanbieden en informatie verwerken.

Bekijk deze vacature
Intercedent
Amersfoort
28-40 uur per week

Een Intercedent bij Matchd is allereerst een matchmaker! Zo match je onze opdrachtgevers uit de publieke sector met de juiste interim professionals in ons netwerk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actief uitbreiden en onderhouden van dit netwerk. Als intercedent bij Matchd werk je niet alleen samen met het recruitmentteam, maar ook met de teams sales, marketing, contract en finance. Zo zorg je keer op keer gezamenlijk voor een geweldige samenwerking en ervaring met Matchd!

Bekijk deze vacature
Financieel Specialist
Amersfoort
32-40 uur per week

Als Financieel Specialist ben je eindverantwoordelijke van ons team Contract en Finance. Daarmee met je team verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende en uitgaande facturen, het verwerken van boekingen in Exact Online, debiteurenbeheer en anderzijds aangevuld met allerhande taken waar de klanten en kandidaten om vragen. Je rapporteert direct naar het MT en helpt door middel van automatisering en technische tools onze processen te verbeteren.

Bekijk deze vacature
Recruiter Amersfoort
Amersfoort
28-40 uur per week

Een recruiter bij Matchd is allereerst een matchmaker! Zo match je onze opdrachtgevers uit de publieke sector met de juiste interim professionals in ons netwerk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actief uitbreiden en onderhouden van dit netwerk. Als Recruiter bij Matchd werk je niet alleen samen met het recruitmentteam, maar ook met de teams sales, marketing, contract en finance. Zo zorg je keer op keer gezamenlijk voor een geweldige samenwerking en ervaring met Matchd!

Bekijk deze vacature
Traineeship Tendermanagement
Amersfoort
36-40 uur per week

Om de huidige klanten te behouden en nieuwe klanten binnen te halen, zal Matchd de komende tijd de salesactiviteiten verder uitbreiden. Dit houdt in dat er meer ingeschreven zal worden op aanbestedingen en tenders. Je wordt hierin verantwoordelijk voor het managen én uitvoeren van deze projecten en de ingang te vinden waardoor de klant voor ons kiest. Dit doe je samen met je collega's, terwijl je alleen verantwoordelijk bent voor het proces. Je weet in korte tijd bij wie je moet zijn. Het trainneeship Tendermanagement leert je in korte tijd alle diepgang omtrent het maken van een winnende bieding.

Bekijk deze vacature
Projectleider Aanbestedingen
Amersfoort
24-40 uur per week

Om de huidige klanten te behouden en nieuwe klanten binnen te halen, zal Matchd de komende tijd de salesactiviteiten verder uitbreiden. Dit houdt in dat er meer ingeschreven zal worden op aanbestedingen en tenders. Je wordt hierin verantwoordelijk voor het managen én uitvoeren van deze projecten en de ingang te vinden waardoor de klant voor ons kiest. Dit doe je samen met je collega's, terwijl je alleen verantwoordelijk bent voor het proces. Je weet in korte tijd bij wie je moet zijn.

Bekijk deze vacature
Copywriter
Amersfoort
20-40 uur per week

Als copywriter schrijf je samen met ons bid-team een winnende offerte. Daarnaast ben je ook voor onderdeel van het marketingteam, bij het schrijven van persberichten, offertes en marketinguitingen.

Bekijk deze vacature

Ons team

We zijn een hecht team dat persoonlijkheid en duidelijkheid belangrijk vinden. Samen streven we de bedrijfsdoelen na. We zorgen dat iedere kandidaat en klant op ons kan rekenen. Daarnaast hebben wij ook jaarlijks leuke uitjes, borrels, teambuildingsactiviteiten en doen we regelmatig wat samen met collega’s. Je komt terecht in een warm en gezellig team waar je jezelf mag en kan zijn. Wil jij ook met passie en plezier aan het werk? Dan ben jij bij team Matchd bij het juiste adres! Zien we je snel?

Ons team

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op