Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Mogelijk staat het antwoord tussen onze veelgestelde vragen!

Vragen over recruitment

Onze recruiters zijn de collega’s die jou helpen door het gehele proces, van het meedenken bij een nieuwe opdracht, het doen van een aanbieding en het voorbereiden van een intake. Jij bent de specialist in je vakgebied en wij helpen bij alles eromheen.

Per expertise hebben wij een team van recruiters, je kan je vraag aan hun stellen en ze helpen je verder.

Vanuit het team recruitment heb je een vast aanspreekpunt voor al je vragen, dit is vaak de recruiter die je heeft geholpen door het gehele proces. Elk kwartaal zal er ook telefonisch contact zijn hoe je opdracht verloopt en of we je nog ergens bij kunnen helpen.

Mocht je naast je opdracht nog uren beschikbaar hebben dan horen we dit graag. We denken graag met je mee en gaan je proactief helpen om ook voor deze uren een mooie opdracht te krijgen.

Neem contact op met je contactpersoon en we denken graag met je mee hoe we je kunnen helpen bij het vervullen van de aanvraag.

Vragen over facturatie

Je kunt je vraag stellen via facturatie@matchd.nl.

Wanneer je ingelogt ben op de website vind je onder mijn profiel een kopje urenstaat.

Je kunt je factuur sturen naar facturatie@matchd.nl

Je kunt je factuur sturen naar facturatie@matchd.nl.

Zodra de opdrachtgever de uren heeft geaccordeerd. Let op, dit dient binnen 5 werkdagen na afloop van de maand te gebeuren.

De eisen kun je vinden op de website van de Belastingdienst.

Dan nemen wij de factuur niet in behandeling en nemen wij contact met je op.

Je kunt de nieuwe factuur mailen naar facturatie@macthd.nl.

Je factuur wordt binnen 30 dagen betaald, mits de factuur voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en voorzien is van een geaccordeerde urenstaat door de opdrachtgever.

De factuur voldoet niet aan de eisen van de Belastingdienst en/of wij hebben geen akkoord van de uren van de opdrachtgever.

Binnen 5 werkdagen na afloop van de maand.

Het BTW-nummer van Matchd is 8586.47.643.B.01.

Vragen over contractbeheer

Zodra alle gegevens compleet zijn in het dossier ontvang je het contract ter (digitale) ondertekening. In principe vóór de startdatum van de opdracht.

Zodra de definitieve bevestiging binnen is vanuit opdrachtgever ontvang je een bericht over de verlenging.

In het contract staat de opzegtermijn opgenomen. Een eventuele afwijking daarop staat in de Bijzonderheden (Bijlage contract).

Voor het aanmaken van een contract zijn, afhankelijk van het type (zzp, payroll, leverancier) verschillende gegevens nodig. Je ontvangt een mail waarin de juiste gegevens opgevraagd worden.

Vragen over de website

Rechtsboven op de website kan je op de inloggen knop klikken. Er opent een pop-up. Linksonder de pop-up kan je klikken op registreren. Vul je gegevens in en klik op registreer.

Deze informatie vind je in onze privacyverklaring onderaan de pagina.

Wil jij regelmatig de nieuwste vacatures ontvangen in je mail? De vacature alert is zo vormgegeven dat jij precies al jouw voorkeuren kunt aanvinken. Je ontvangt alleen de vacatures die je wilt ontvangen en die bij jou passen. Via deze link kun je jouw voorkeuren aanvinken en aanmelden voor de vacature alert https://matchd.nl/vacature-alert-voorkeuren/.

Klachten

Voor een klacht, hoe klein ook, kan je altijd bellen met 033-2048204 of mailen naar info@matchd.nl. Afhankelijk van de klacht maken we afspraken en zullen we komen tot een goede oplossing.

Een klacht wordt bij ons altijd vastgelegd in ons ISO systeem, wij zorgen dat de klacht wordt opgelost en waar nodig passen wij processen aan om klachten in het vervolg te voorkomen.

Vragen over payrolling

Als een opdrachtgever als eis stelt dat je in dienst moet zijn voor een opdracht biedt Matchd in samenwerking met onze payrollpartners een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van de opdracht. Ook wanneer je zelf graag in dienstverband wilt werken en dit niet een specifieke eis is vanuit de opdrachtgever.

Een tijdelijk contract mag maximaal twee keer verlengd worden binnen drie jaar. In totaal kunnen we dus drie tijdelijke contracten afsluiten. Heb je een tijdelijk contract van drie jaar of langer, dan mag dit eenmaal worden verlengd met een contract van 3 maanden. Recht op een vast contract bestaat na drie tijdelijke contracten die telkens direct (of binnen 6 maanden) na elkaar zijn afgesloten.

Ja, je bouwt pensioen op.

Uiterlijk de 5e werkdag van de volgende maand, mits er akkoord is op de uren van de opdrachtgever.

24 dagen o.b.v. van een fulltime dienstverband (40 uur).

In mei wordt 8% op basis van de uurloon * gewerkte dagen uitbetaald.

Ja, na 2 wachtdagen krijg je 70% van je gemiddelde laatst verdiende uurloon met een maximum van het aantal werkuren van de opdracht.

Je urenstaat kun je mailen naar facturatie@matchd.nl, voorzien van akkoord van de opdrachtgever.

Mis jij nog een belangrijke vraag? Laat het ons weten via info@matchd.nl!

Ontdek onze uitdagingen

Doorzoek ons ruime aanbod vacatures.

Bekijk vacatures