Payroll

Matchd ontzorgt op juridisch gebied om zo risico's voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever tot een minimum te beperken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payrolling?

Graag vertellen we jou meer over de mogelijkheden van payrolling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Personeel inhuren via payroll?

Matchd heeft de mogelijkheid kandidaten te plaatsen doormiddel van een payrollconstructie. Zo kunnen we de gehele markt benaderen en niet alleen zelfstandige professionals. Met de payroll constructie ontzorgen we opdrachtgevers met betrekking tot het juridisch werkgeverschap. We bieden professionals de mogelijkheid om, met behoud van WW-rechten en met pensioenopbouw, een interim opdracht uit te voeren. We verzorgen hierbij de werving en selectie van de kandidaat en kunnen de medewerker ook elders detacheren als daar ruimte voor is.

Wat is payroll?

Payroll bij Matchd is meer dan het overnemen van de personeelsadministratie. Werken via een payroll constructie zorgt dat Matchd de juridische werkgever is van de medewerkers die bij jou werken. Alle plichten en risico’s van het werkgeverschap  liggen bij Matchd.

Voordelen 

Als juridische werkgever zorgt Matchd voor alle zaken rondom loonadministratie, werknemersverzekeringen, opleidingen, begeleiding bij ziekte en pensioen. Je ontvangt enkel een factuur voor de gewerkte uren.

Kosten payroll bij Matchd

De kosten voor payrolling en contractbeheer is afhankelijk van vele factoren, zoals de contractvorm, betaaltermijn en het debiteurenrisico. Interesse? Vraag eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Compliancy

De compliancy van de contracten is gewaarborgd door onze NEN 4400:1 en SNA certificering. Je hoeft je geen zorgen te maken over inlenersaansprakelijkheid, de wet ketenaansprakelijkheid, waadi-registraties, VAR-verklaringen en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Al deze zaken worden door ons op vakkundige wijze en conform de huidige wetgeving in controle gehouden. Vanzelfsprekend is ons certificaat beschikbaar:  SNA Certificering Matchd en Matchd Payroll Services BV (zoek op Matchd bij “Naam Onderneming”)