RO planologie en stedenbouw vacatures

RO, planologie en stedenbouw-vacatures 

Elke centimeter in Nederland heeft een bestemming. Dit kan natuur zijn, maar veel vaker is dit agrarisch, wonen, werken, recreëren of infrastructuur. Als stedenbouwkundige, landschapsarchitect, planoloog en RO-adviseur (RO staat voor ruimtelijke ordening) draag je bij aan het indelen en bewoonbaar houden van Nederland. Dit kan op lokaal niveau bij een gemeente of bij een Waterschap of bij de provincie.  

Dit ga je doen binnen RO, planologie en/of stedenbouw 

Het bouwen van een nieuwe woonwijk, een nieuwe zwemplas of industrieterrein kan een flinke uitdaging zijn. Bij gebiedsontwikkeling heb je te maken met erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke kwaliteit. Maar ook op kleinschalig niveau kan je bijvoorbeeld werken aan het beleid van speeltuinen in een woonwijk. 

Wanneer je binnen de RO, planologie of stedenbouw werkt kun je dus een behoorlijke invloed uitoefenen op hoe het straatbeeld er binnen een gemeente, stad of dorp uit komt te zien. Hierdoor zal je werk ook herkenbaar zijn in het dagelijkse leven en dat geeft je functie een extra dimensie. 

Benieuwd naar onze RO, planologie en stedenbouw-vacatures? 

Zie jij een carrière in RO, planologie of stedenbouw wel zitten? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste vacatures en solliciteer snel een eenvoudig op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.