Onderwijs vacatures

Onderwijs vacatures 

Binnen het onderwijs zijn er veel vacatures. Er is een schreeuwend tekort aan leerkrachten voor bijvoorbeeld basisscholen door het hele land. Dit zorgt er ook voor dat er veel vacatures zijn in het speciaal onderwijs. Matchd verzamelde alvast veel vacatures binnen het onderwijs voor je, maar eerst willen we je meer vertellen over wat een carrière in het onderwijs eigenlijk inhoud. 

Wat houdt een carrière in het onderwijs precies in? 

Werken in het onderwijs betekent aanpoten; het is geen standaard ‘negen tot vijf-baan’. Maar tegelijkertijd is het ook een erg belonende baan. Je draagt daadwerkelijk jouw steentje bij aan de ontwikkeling van onze samenleving. 

Scholen worden, vanwege het tekort aan leerkrachten, steeds creatiever met het invullen van vacatures. Zo zijn er veel vacatures voor onderwijsassistenten of technisch onderwijsassistenten (TOA). Als TOA ben je vakinhoudelijk specialist maar heb je (nog) geen onderwijsbevoegdheid. 

Ook zijn er veel vacatures voor gastdocenten voor HBO-opleidingen. Als gastdocent geef je vanuit jouw specialistische vakgebied, onder leiding van een docent één of enkele hoorcolleges. Hierdoor krijgen studenten ook informatie vanuit de praktijk en blijft het niet alleen bij de theorie.  

Benieuwd naar onze vacatures in het onderwijs? 

Zie jij een carrière in het onderwijs wel zitten? Of ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wil jij graag werken bij de overheid? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste vacatures en solliciteer snel een eenvoudig op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.