Marketing & communicatie vacatures

De leukste marketing en communicatie vacatures vind je bij Matchd 

Bij Matchd vind je de leukste marketing en communicatie vacatures! Ben jij op zoek naar een baan als marketingmedewerker, communicatie adviseur of online marketeer? Bekijk dan onze marketing en communicatie vacatures en solliciteer op een van de openstaande functies! 

Een nieuwe kijk op marketing en communicatie 

Het bereiken van jouw doelgroep wordt steeds complexer. Vroeger volstond een advertentie in de lokale krant om bijna alle inwoners van een gemeente te bereiken maar tegenwoordig heeft elke doelgroep zijn eigen communicatiekanalen. Aan de marketing en communicatiespecialisten de taak om de boodschap van de organisatie, instelling of gemeente bij de doelgroep te krijgen. Daarnaast zijn mensen veel mondiger geworden en is het uiten van zaken via social media kanalen gewoongoed geworden. Dit vraagt om een compleet nieuwe communicatiestrategie.  

Werken in marketing en communicatie 

Een ervaren marketingmanager of communicatie adviseur heeft tegenwoordig op zijn minst verstand van online communicatie en weet wat termen als SEO, SEA en UX-design zijn. Maar ook traditionele communicatie, redactiewerk en omgevingscommunicatie zijn zaken die nog veelvuldig in marketing en communicatie vacatures voorbijkomen.  

Bekijk onze marketing en communicatie vacatures 

Ambieer jij een functie binnen marketing en communicatie? Bekijk dan direct de openstaande marketing en communicatie vacatures bij Matchd en solliciteer snel! We helpen je graag bij het vinden van de baan van je dromen.