Juridische dienstverlening vacatures

Op zoek naar een baan in de juridische dienstverlening? 

Matchd heeft diverse juridische dienstverlening vacatures. We bemiddelen in tijdelijke – en interim opdrachten maar ook op het gebied van vaste aanstellingen kunnen wij professionals aan de juiste baan helpen. Ben je op zoek naar een baan in de juridische dienstverlening? Reageer dan op een van de juridische dienstverlening vacatures zodat wij zo spoedig mogelijk contact op kunnen nemen.  

Werken in de juridische dienstverlening 

Elke organisatie heeft te maken met juridische zaken. Dit kan zijn arbeidsrecht of contractrecht maar ook product gerelateerd. Als juridisch medewerker verricht je diverse werkzaamheden. Deze lopen uiteen van het uitzoeken van juridische vraagstukken, of het te woord staan en adviseren van mensen met juridische problemen. Vooral gemeenten, provincies en omgevingsdiensten hebben veel te maken met de uitvoering van en controle op wet en regelgeving. Een goede juridische afdeling met specialisten in hun eigen vakgebied is daarom erg belangrijk.  

Specialismen die veel voorkomen zijn vastgoed, grondzaken en omgevingsrecht (VTH WABO), arbeidsrecht, privaatrecht, bezwaar en beroep bij sociale zaken en privacyzaken.  

Aan de slag in de juridische dienstverlening? Bekijk onze vacatures! 

Matchd helpt je graag aan een nieuwe baan in de juridische dienstverlening. Bekijk hieronder eens het aanbod van onze juridische dienstverlening vacatures. We hebben zowel interim opdrachten, als mogelijkheden voor langere tijd. Solliciteer direct op een van de juridische functies of neem contact op voor meer informatie over de juridische dienstverlening vacatures.