Inkoop & facility managment vacatures

Inkoop en facility management bij overheid en instanties 

Door de overheid worden heel veel zaken uitbesteed, aanbesteed en/of geoutsourcet. Er is dus veel werk voor inkopers om dit in goede banen te leiden. Al deze zaken moeten ook worden vastgelegd in contracten. Goed aanbesteden leidt in de meeste gevallen tot lagere inkoopkosten en een hogere kwaliteit. Ook de mate van innovatie wordt verhoogd. Lijkt het je leuk om dit soort zaken onder je hoede te nemen? Bekijk dan de inkoop en facility management vacatures van Matchd! 

Verschillende inkoop en facility management vacatures 

Er zijn daarom met grote regelmaat vacatures voor inkopers met NEVI kennis en voor contractmanagers en contractmedewerkers. Er wordt vooral gevraagd naar kandidaten met kennis van de (Europese) aanbestedingswet. Vooral het aanleggen en onderhouden van (snel)wegen zorgt voor veel vacatures. Hiervoor is bijvoorbeeld ervaring met DBFM, UAV-GC of SCB methoden belangrijk. 

Ook wordt er veel contractmanagement binnen de ICT toegepast. Welke zaken vallen nu wel onder het contract met de ICT leverancier en wat niet. De servicemanager of deliverymanager zorgt hier voornamelijk voor. Ook facilitaire zaken zoals schoonmaak, postzaken en beveiliging wordt veelal uitbesteed. 

Werken binnen inkoop en facility management? 

Bekijk eens het aanbod inkoop en facility management vacatures van Matchd. We bemiddelen met name in interim – en tijdelijke opdrachten maar kunnen je ook op het gebied van vaste aanstellingen van dienst zijn. Solliciteer direct op een van de vacatures of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van inkoop en facility management.