Bouw vacatures

Bouw vacatures 

Bijdragen aan de bouw van infrastructuur, vastgoed of engineering? De bouwsector is een dynamische sector met diverse mogelijkheden. Matchd heeft diverse bouw vacatures. Lees op deze pagina meer over werken in de bouw en solliciteer op een van de veelzijdige functies.  

Werken in de bouw 

Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf hebben veel gebouwen in beheer zoals scholen, buurthuizen, sportzalen, gevangenissen en kantoren voor ambtenaren. Al deze gebouwen moeten onderhouden worden. Maar ook op het gebied van nieuwbouw werkt de bouwsector hard aan de toekomst. 

Oog op de toekomst: duurzaamheid in de bouw 

Daarnaast is duurzaamheid van gebouwen een steeds belangrijker thema maar ook sanering en asbest zijn belangrijke issues. Ook worden er complete nieuwe woonwijken of industrieterreinen gebouwd in opdracht van of onder toezicht van de gemeente.    

Wegen en waterwegen 

Daarnaast beheren de waterschappen, gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat vele duizenden kilometers aan wegen en waterwegen. Ook alle bruggen, tunnels, sluizen en gemalen moeten gebouwd en onderhouden worden. 

Solliciteer op een van de bouw vacatures 

De bouwsector is afgelopen jaren dus een hard groeiende sector. Een sector die kansen, ontwikkelingen en zekerheid kan bieden. Er is daarom ook een grote diversiteit aan vacatures binnen de bouwsector. Bij Matchd vind je de nieuwste bouwvacatures. Ben je klaar voor een volgende stap in jouw droomcarrière? Solliciteer dan direct op een van de bouw vacatures!