Werken bij de overheid

Werken bij de overheid: dynamisch en uitdagend 

Werken bij de overheid biedt veel kansen. Het geeft de mogelijkheid om vanuit een maatschappelijke betrokkenheid een steentje bij te dragen. Ook biedt het vaak een uitdagende en dynamische werkomgeving. Matchd is het bemiddelings – en detacheringsbureau voor de overheid en heeft dan ook verschillende overheidsbanen waarop je kan solliciteren.  

Waarom werken bij de overheid? 

De overheid bestaat uit een groot aantal organisaties waaronder de Rijksoverheid, gemeenten, waterschappen en provincies. Samen zorgen zij onder andere voor het dagelijks bestuur van ons land, uitvoerende diensten zoals de Belastingdienst, inspecties en waterschappen. Waar men in het bedrijfsleven vaak maar met een of twee dimensies te maken heeft, is werken bij de overheid een stuk dynamischer. Diverse partijen hebben immers invloed op de besluitvorming. Ben je dus op zoek naar een uitdagende baan waarbij je jouw maatschappelijke steentje kan bijdragen? Dan is werken bij de overheid iets voor jou. 

Wij helpen jou aan een uitdagende baan bij de overheid! 

Matchd is hét detacherings-, wervings- en selectiebureau voor de overheid. Wij helpen gemeenten, waterschappen, provincies en de Rijksoverheid bij het vinden van de juiste kandidaat voor hun openstaande vacatures. We hebben een ruim netwerk opgebouwd van onder andere zzp’ers, freelancers en professionals. We gaan graag in gesprek met nieuwe kandidaten om hen te helpen aan een uitdagende baan bij de overheid.  

Werken bij de overheid? 

Neem dan een kijkje bij onze actuele overheid vacatures en solliciteer direct! Uiteraard is het ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. 

Overheid vacatures

Financial Controller

Naast jouw verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de planning & control-cyclus voor de afdelingsactiviteiten en de projecten in jouw portefeuille, draag je zorg voor de opzet van een goede financiële huishouding en ben je verantwoordelijk voor de financiële inrichting.

36 uur per week
Amsterdam

Allround Inkomensconsulent

Als persoon kan jij het verschil maken! Voel jij je thuis in het vak van Inkomensconsulent? Wil jij de beste oplossing voor jouw klanten en samen werken aan hun participatie in onze samenleving én hun financiële zelfredzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

36 uur per week
Alphen aan den Rijn

Arbo Coördinator

Als Arbo Coördinator van het mobiliteitscentrum houd je je bezig met het verzuim van de kandidaten. Daarnaast treed je op als coördinator bij uitvoerende taken als het goedkeuren van vakantieaanvragen, declaraties en andere technische zaken.

12 uur per week
Utrecht

Beleidsadviseur VTH

Als adviseur adviseer je het bestuur en management inzake de opdrachtgeversrol richting de Omgevingsdienst Groningen. Je stelt hiertoe de jaaropdrachten op, beoordeelt het uitvoeringsprogramma en de voortgangsrapportages en adviseert hierover aan bestuur en management.

24-36 uur per week
Appingedam

Beleidsadviseur Wonen

Als beleidsadviseur Wonen ben je verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en geef jij samen met collega’s uitvoering aan dit programma. Jij houdt je bezig met de woonopgaven in en rondom Hardenberg. Je ontwikkelt huisvestingsbeleid op het gebied van wonen, demografie, doelgroepen en wonen met zorg.

24-36 uur per week
Hardenberg

Beleidsuitvoerder OOV

Bij de afdeling Ruimte, team Veilig, hebben we een opdracht voor een Beleidsuitvoerder OOV. Je gaat je bezig houden met vormgeven aan het integrale veiligheidsbeleid. Je geeft vorm aan het integrale veiligheidsbeleid en werkt daarbij nauw samen met partners als politie, OM, veiligheidsregio en omliggende gemeenten.

32 uur per week
Epe

Communicatie adviseur ontwikkeltrajecten

Als Communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het opzetten van structurele communicatie rondom complexe en aandachtsbedrijven en woordvoering. En de communicatie strategie en uitvoering bij complexe aandacht bedrijven.

16 uur per week
Nijmegen

Communicatie Adviseur social media

Als Communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de website van de ODRN, de social media en geef je assistentie bij het onderhouden van het intranet.

16 uur per week
Nijmegen