Detachering

Detachering is een specialiteit van Matchd.
Wij zorgen voor de juiste kandidaat en de
administratieve afhandeling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij op het gebied van detachering kunnen bieden? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van detachering?

Matchd kan als detacheringsbureau een uitkomst bieden op het moment dat je behoefte hebt aan extra kennis en capaciteit. De specialisten binnen ons netwerk hebben veel kennis en ervaring waardoor zij moeiteloos zullen meedraaien binnen het bedrijf.

Specialist in detachering

Opdrachtgevers kunnen de behoefte hebben aan tijdelijke inzet van specialistische medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in detachering. We zorgen ervoor dat de juiste kandidaat wordt gevonden voor een tijdelijke opdracht en verzorgen de administratieve afhandeling.

Waarom detachering via Matchd? 

Voor iedere rol en aanleiding vinden we een oplossing. Of het nu gaat om het versterken van het projectteam, ter overbrugging van een collega, piekmomenten of tijdelijke vervanging van een zwangerschapsverlof. Detachering kent altijd een afgesproken periode voor een afgesproken prijs. 

Contractvormen

Voor tijdelijke medewerkers is er de mogelijkheid om betaalt te worden via de payroll. Alle contractvormen zijn bij Matchd mogelijk en worden getoetst aan de wensen van jou als opdrachtgever. We houden altijd rekening met de huidige wetgeving en werken conform de NEN4400:1 normering.  

Bemiddeling 

Gedetacheerde medewerkers zijn voorzien van een tijdelijk of vast contract via Matchd. Dit houdt in dat Matchd de werkgever is en de verantwoordelijkheid en het risico draagt. Niet alleen verzorgen we de administratieve afhandeling, maar voeren we ook regelmatig gesprekken om te weten wat er speelt. Onze relatiemanager staat altijd voor je klaar, zo begeleidt hij je in je persoonlijke ontwikkeling en ondernemersvragen.