Brokerdienstverlening en contractservice

Met brokerdienstverlening ontzorgen wij jou als opdrachtgever van A tot Z.

Meer weten over brokerdienstverlening?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Matchd voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Wat is brokerdienstverlening?

Een broker is een onafhankelijke intermediair die een opdrachtgever ondersteunt bij het invullen van capaciteitsvraagstukken. Een broker zoekt in de markt en maakt bij de selectie van een passende kandidaat geen onderscheid tussen zzp’ers en professionals in dienst van een leverancier. Een broker ontzorgt en vrijwaart de opdrachtgever van inhuurrisico’s met een professioneel contractmanagementproces. Een broker doet die ook voor kandidaten die een opdrachtgever op een andere manier gevonden heeft.

Voordeel van brokerdienstverlening

Matchd is een tussenpartij voor organisaties en professionals. Dan kun je je afvragen wat de voordelen hiervan zijn. Ten eerste zetten wij ons in om de juiste kandidaten te vinden voor tijdelijke opdrachten bij de overheid. Wij nemen hierdoor de juridische risico’s van de organisaties grotendeels over. Ook nemen wij de urenadministratie, facturatie, controle en betalingen, screening van professionals, vergoedingen en declaraties over. Daarnaast biedt Matchd een eenvoudig vacatureplatform waar kandidaten makkelijk en snel kunnen solliciteren. Onze recruiters gaan op dat moment direct aan de slag om uit te zoeken of het de juiste match is. Tot slot heeft Matchd een uitgebreid netwerk van zowel kandidaten als opdrachtgevers. Kortom, Matchd ontzorgt van a tot z.

Matchd als brokerdienstverlener

Als brokerdienstverlener is Matchd verantwoordelijk voor zowel contractafhandeling als werving en selectie. We zijn een onafhankelijke intermediair die jou als opdrachtgever ondersteunt bij het invullen van capaciteitsvraagstukken. In uitgebreide databases zoeken we kandidaten voor overheidsfuncties en maken een selectie van de best passende kandidaat. Verder ontzorgen we je van inhuurrisico’s met een gedegen contractmanagementproces. Dit doen wij ook voor de kandidaten die een opdrachtgever op een andere manier heeft gevonden.

Wat doen wij als brokerdienstverlener

  • Contractmanagement
  • Individuele overeenkomsten
  • Screening
  • Leveranciersmanagement
  • Facturatie

Meer weten over detachering?

Brokerdienstverlening