Verkeer & veiligheid vacatures

Verkeer & veiligheid vacatures 

Verkeer en veiligheid is een belangrijk aspect in onze samenleving. Het begrip is heel breed. Matchd heeft dan ook verschillende verkeer en veiligheid vacatures beschikbaar bij de overheid. Benieuwd hoe jij een steentje bij kan dragen aan de veiligheid binnen onze samenleving? Bekijk dan gauw de verkeer en veiligheid vacatures van Matchd.  

Vacatures gericht op verkeer 

Er zijn veel verschillende soorten verkeer en veiligheid vacatures, met veel verschillende soorten functies. Zo heb je bijvoorbeeld de adviseur verkeersbeleid. Als adviseur verkeersbeleid ben je verantwoordelijk voor al het verkeer in de stad met het oog op veiligheid. Drukte op toegangswegen, tijdelijke afsluitingen, spoorwegovergangen of onderhoud aan bruggen kunnen leiden tot vertragingen of irritaties. Daarnaast leiden die situaties ook tot onveilige situaties, zoals keren of tegen het verkeer inrijden. Als adviseur verkeersbeleid denk jij na over dit soort situaties en probeer jij alles in goede banen te leiden.  

Vacatures gericht op veiligheid 

Als adviseur verkeersbeleid ben je vooral verantwoordelijk voor al het verkeer in de stad. Maar daarnaast is de veiligheid een belangrijk aspect. Als veiligheidsdeskundige ben je juist verantwoordelijk voor het creëren van veilige situaties voor de samenleving. Dit kan zijn bij evenementen of uitgaansavonden, maar ook op bouwterreinen of bij speelplaatsen kan het een en ander misgaan. Een goed beleid is de basis voor een veilige gemeente, maar maatwerk van een veiligheidskundige is even belangrijk. 

Verkeer en veiligheid vacatures bij Matchd 

Bij alle aspecten van verkeer en veiligheid speelt de mens een belangrijke rol. Onze verkeer en veiligheid vacatures zijn erg breed, zodat er voor iedereen wel een passende baan te vinden. Benieuwd welke verkeer en veiligheid vacatures bij jou passen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.