Vastgoed vacatures

Makelaardij en vastgoed vacatures 

De laatste jaren breiden gemeenten zich steeds meer uit. Zij zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwbouw woningen, inbreidingslocaties en nieuwe bedrijven terreinen. Ben je geboeid door de wereld van bouwen en projectenontwikkeling en woon- en werkomgevingen? Dan zijn onze makelaardij en vastgoed vacatures misschien wel iets voor jou! Ontdek onze makelaardij en vastgoed vacatures en solliciteer vandaag nog. 

Makelaardij en vastgoed vacatures binnen gemeenten 

De laatste jaren zijn gemeenten volop bezig met het ontwikkelingen van nieuwbouw, inbreidingslocaties en nieuwe bedrijventerreinen. Er is veel vraag naar nieuwe woningen, commercieel vastgoed en locaties om bedrijven te vestigen. Hierdoor schieten nieuwe projecten als paddenstoelen uit de grond. Daarnaast heeft de gemeente te maken met de jaarlijkse WOZ taxaties. Verkoop van onroerende zaken en uitgifte van bouwgrond. Allemaal zaken waarvoor men met grote regelmaat iemand tijdelijk inhuurt. Zo zijn er bij de gemeenten veel makelaardij en vastgoed vacatures beschikbaar.  

Makelaardij en vastgoed voor de overheid 

Niet alleen de gemeenten, maar ook de rijksoverheid heeft met vastgoed te maken. Zo worden er bijvoorbeeld oude gevangenissen verkocht, moet de grond van boeren worden onteigend voor nieuwe snelwegen en moet er meer ruimte komen voor de rivieren. Ook dit zijn zaken waarvoor het belangrijk is dat er iemand is om te bemiddelen. 

Solliciteer nu op onze makelaardij en vastgoed vacatures 

Er is dan ook veel werk te vinden op het gebied van makelaardij en vastgoed. Vind jij het interessant om er voor te zorgen dat de juiste mensen letterlijk op de juiste plek terecht komen? Bekijk dan onze makelaardij en vastgoed vacatures en begin vandaag nog aan jouw nieuwe carrière.