Overheid beleid en sociaal domein vacatures

Ontdek onze overheidsbeleid en sociaal domein vacatures 

Matchd detacheert professionals binnen het overheidsbeleid en sociaal domein. Werken binnen de overheid betekent een werkomgeving die volop in beweging is. Het takenpakket van overheden groeit en nemen de verantwoordelijkheden toe. Vanwege de stijgende vraag naar professionals zijn we op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om bij de overheid te werken? Bekijk dan onze overheidsbeleid en sociaal domein vacatures en solliciteer op een van de openstaande functies bij Matchd! 

Werken in het overheidsbeleid en sociaal domein 

De manier waarop een overheidsinstelling omgaat met zaken is vastgelegd in een beleidsstuk. Doorgaans heeft iedere beleidsmedewerker binnen een organisatie een eigen afdeling of werkterrein waarvoor hij verantwoordelijk is. Voorbeelden hiervan zijn ruimtelijke ordening, economische zaken of sociale zaken.  

Als beleidsadviseur of beleidsmedewerker schrijf en beoordeel je beleidsteksten en onderzoeksrapporten, treed je op als woordvoerder voor de afdeling en adviseren je inzake het te voeren beleid. 

Sociaal Domein 

De afdeling Sociaal Domein verzorgt onder andere de beleidsontwikkeling en uitvoering op het gebied van Inkomen, de Jeugdwet, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Onderwijs, Sport, Cultuur en Welzijn. 

Vacatures binnen het overheidsbeleid en sociaal domein 

Veelvoorkomende overheidsbeleid en sociaal domein vacatures zijn bijvoorbeeld WMO consulent, participatiecoach, accountmanager werkbedrijf, inkomensconsulent, teamleider en projectleider. Matchd biedt jou graag de kans om jouw kennis en ervaring binnen de overheid en sociaal domein te delen met diverse gemeenten binnen Nederland. Is het jouw ambitie om aan de slag te gaan bij de overheid? Bekijk dan snel onze overheidsbeleid en sociaal domein vacatures en solliciteer direct!