Milieu, geo & GIS vacatures

Milieu, geo- en GIS-vacatures 

Gemeenten werken vaak samen met andere diensten als het gaat om omgevingszaken. De omgevingsdienst zorgt voor lokale bouwvergunningen, milieuzaken en natuur. Dit kan bijvoorbeeld een megastal zijn die een boer wil bouwen of overlast van een vuilnisbelt, of de geluidoverlast van een fabriek. Je krijgt te maken met een hoop interessante zaken en ook met een hoop belanghebbende, en niet alleen binnen de overheid. Lees hier meer over wat het werken binnen deze sector voor jou kan inhouden. 

Wat houdt werken binnen milieu, geo- en GIS precies in? 

Elke gemeente, provincie en Waterschap is verplicht zijn of haar grondgebied goed in kaart te brengen. Hiervoor zijn regelmatig vacatures voor onder andere landmeters, CAD- en GIS-specialisten (voor het verwerken van deze data), maar ook voor medewerkers Basisregistratie Adressen Gebouwen (BAG)- en BGT-medewerkers.  

Ook komen vacatures zoals boswachter, ecoloog, geohydrologie, riviermorfologie, afvaladviseur, duurzaamheidsadviseur en milieu-inspecteur voor in onze vacature-database. Je komt dus in aanraking met een hoop specialisten die het werk erg veelzijdig en uitdagend maken. 

Benieuwd naar onze planning, kwaliteitsmanagement en risicomanagement vacatures? 

Zie jij een carrière in milieu, geo of GIS wel zitten? Of ben jij toe aan de volgende stap in je carriere? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste vacatures en solliciteer direct op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.