Finance & administratie vacatures

Bekijk de finance en administratie vacatures van Matchd 

Elke organisatie heeft een volledig ingerichte administratie. Er zijn inkomende en uitgaande facturen, bankboekingen, dossiers die bijgehouden moeten worden en vele andere administratieve handelingen. Een administratieve functie is dus veelzijdig en dynamisch. Matchd heeft diverse finance en administratieve vacatures, fulltime en parttime. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van werken in de finance en administratie sector.  

Finance en administratie: veelzijdig en dynamisch 

Naast facturen, bankboekingen en dossieres, dient de hele financiële administratie te voldoen aan de wet- en regelgeving, moeten er belastingen betaald worden en moet alles dubbel gecontroleerd worden. Ook worden er met grote regelmaat financiële audits uitgevoerd. Daarnaast dient een organisatie financieel gezond te zijn. Een meerjarenplan op financieel gebied met verwachtingen en prognoses dient daarom opgesteld en regelmatig bijgesteld te worden. 

Werken in finance en administratie 

Werken in finance en administratie betekent representatief en klantgericht zijn. Ervaring met en het gebruik van ICT is een must. Werken in zowel teamverband als zelfstandig werken horen tevens bij een dergelijke functie. Op elk niveau zijn er dan ook vacatures in het vakgebied finance & administratie, zowel uitvoerend, strategisch als leidinggevend. 

Solliciteren op finance en administratie vacatures 

Matchd heeft een breed aantal finance en administratie vacatures voor vaste en interim functies in Nederland. Graag begeleiden en adviseren je naar de volgende stap in jouw carrière als finance en administratie professional. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op een van de vacatures!