Werkzoekenden

Matchd helpt u op weg naar een nieuwe uitdaging 

Op zoek naar een nieuwe baan? Dan bent u bij Matchd aan het juiste adres. We hebben voornamelijk tijdelijke vacatures en interim opdrachten voor overheid, ICT, finance en office vacatures beschikbaar. Ook als u ZZP-er bent of op zoek bent naar freelance opdrachten helpen wij u graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.  

Daarnaast werkt Matchd graag samen met toeleveranciers en gespecialiseerde bedrijven die hun personeel via Matchd willen detacheren bij onze klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden.  

Het komt tevens regelmatig voor dat tijdelijke opdrachten omgezet worden in een vast aanstelling. Hoe dan ook: graag verzorgen wij de bemiddeling en begeleiden wij kandidaten gedurende het gehele traject. Daarbij staat persoonlijk contact centraal. Bekijk onze vacaturepagina eens voor een overzicht van alle openstaande functies. Of wellicht wilt u meer weten over werken bij de overheid. Staat er iets voor u tussen? Solliciteer dan direct of neem contact op voor een intakegesprek met een van onze recruiters. 

Ook zijn we bij Matchd regelmatig op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Bekijk de actuele vacatures op onze pagina Werken bij Matchd of stuur een open sollicitatie!