Onlangs mocht Matchd bijzonder bezoek ontvangen: een filmcrew van het RTL4-programma ‘Van Passie naar Droombaan’. In dit programma delen succesvolle professionals hun persoonlijke ervaringen. Daarnaast geven ze advies over hoe je van jouw passie je droombaan kunt maken. Het team van Matchd wilde graag meewerken aan dit programma, want wat is er nou mooier dan andere inspireren om hun droom werkelijkheid te laten worden? Gefilmd worden voor een programma van RTL4 klinkt natuurlijk als een absolute dream job. In de praktijk bleek het toch lastig: met je werk bezig zijn terwijl een team van cameramannen over je schouder meekijkt, dat was wel even wennen! Kijk met ons mee hoe deze bijzondere dag is verlopen.

Van passie naar droombaan

De opnames van passie naar droombaan

Nog snel een bureau opruimen, een korte blik in de spiegel om toch nog even je haar te checken en een slokje water. Daar kwamen ze aan: het opnameteam van RTL4. Presentatrice Tatjana Maul was aanwezig om het team van Matchd te interviewen over hun passie en hoe zij de droombaan voor anderen vinden. Het kantoor van Matchd vulde zich met grote lampen, statieven en mensen met camera’s in hun handen. En ondertussen moesten de medewerkers van Matchd gewoon doorwerken. Die droomvacatures laten niet op zich wachten!

Van passie naar droombaan

Een unieke ervaring

Voor Matchd-medewerker Heidi (commercieel assistent recruitment) was het een enerverende dag: “Samen met mijn collega’s een dag werken aan filmopnames en op een hele andere manier bezig zijn met de promotie van Matchd was een ervaring op zich“. Voor het hele team was het een unieke ervaring, maar soms best lastig. “Vertellen over Matchd terwijl je voor televisie opgenomen wordt is toch best spannend“, aldus accountmanager Edgar. Maar gelukkig stelde de filmcrew van RTL4 iedereen op z’n gemak. Directeur Wil kan dat beamen: “Het was een top ervaring om zelf mee te maken hoe professioneel, maar toch ongedwongen een opnamedag verloopt”.

Na een intensieve dag filmen kunnen we nu eindelijk het resultaat met heel Nederland delen. ‘Van Passie naar Droombaan’ met Matchd in de hoofdrol werd op zaterdag 9 maart uitgezonden op RTL4. Kijken dus!

Benieuwd hoe wij onze passie naar droombaan waar hebben gemaakt? Wij vertellen het je graag!

Opnames

Van passie naar droombaan

Opnames