Nieuwe Raamovereenkomst tussen Stroomopwaarts & Matchd

Yes! Matchd heeft weer een nieuwe raamovereenkomst getekend, dit keer bij Stroomopwaarts

Op 22 november is er een nieuwe raamovereenkomst getekend tussen Stroomopwaarts en Matchd. Tijdens het feestelijke tekenmoment waren Wil Wernars (algemeen directeur Matchd) en Nicole van der Wekken (directeur Stroomopwaarts) aanwezig. Matchd gaat de komende 4 jaar de inhuuraanvragen van Stroomopwaarts met veel enthousiasme invullen. Samen gaan we voor een langdurige samenwerking met uiteraard mooie resultaten!

Wat maakt deze Raamovereenkomst zo bijzonder?

Stroomopwaarts is er voor de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam op hun weg naar werk. Zij gaan bij mensen op zoek naar hun eigen kracht en bieden begeleiding, training, opleiding en als dat nodig is een tijdelijk inkomen. Ook voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit doet Stroomopwaarts vanuit het werkplein, het werkleerbedrijf, samen met maatschappelijke partners en met lokale ondernemers.

Matchd ondersteund Stroomopwaarts op de achtergrond met het vervullen van tijdelijke opdrachten voor de bedrijfsvoering. Je kan hierbij denken aan HR, ICT, communicatie en diverse office rollen. Daarnaast vervult Matchd een broker rol voor Stroomopwaarts. In de basis bestaat de gevraagde brokerdienstverlening uit:

  • het zoeken van geschikte kandidaten
  • het sluiten van overeenkomsten tussen de broker en geschikt bevonden kandidaten
  • het uitvoeren van het contractmanagement van externe inhuurmedewerkers
  • het overnemen van de aan externe inhuur gerelateerde risico’s, inclusief risicomanagement

Wil je meer informatie over wat Stroomopwaarts allemaal nog meer doet? Bekijk dan de website voor meer informatie

Zie jij jezelf wel werken voor Stroomopwaarts?

Lijkt het jou leuk om te werken voor Stroomopwaarts? Hou onze vacaturepagina in de gaten en filter op 'Stroomopwaarts' of stuur jouw motivatie en CV naar info@matchd.nl t.a.v. Ronald Moes. Hopelijk zien wij jou snel bij Stroomopwaarts! Bezoek voor alle andere vacatures die wij beschikbaar hebben onze vacaturepagina 

 

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren

Interessant voor een bekende? Deel dit bericht!