Werving en Selectie

Diverse mogelijkheden in werving en selectie 

Matchd bemiddelt als werving en selectiebureau niet alleen voor interim opdrachten en tijdelijke banen, maar verzorgt ook volledige werving en selectietrajecten. Dit houdt in dat Matchd geschikte kandidaten selecteert voor uw vacature. Dat kan een specialistische medewerker zijn of een heel team. Werving en selectie kunnen ook gecombineerd worden met een Recruitment Proces Outscoring (RPO) of advies over arbeidsmarktcommunicatie. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Tarieven voor werving en selectie 

Na het vinden van de juiste kandidaten, komen kandidaten rechtstreeks bij u in dienst. Voor de geleverde diensten brengt Matchd eenmalige werving en selectie fee bij u in rekening. Dit gebeurt op het moment de kandidaat het (arbeids)contract heeft getekend.  Hieronder vindt u de tarieven voor de werving en selectie. 

  • 1 vacature: 25% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld) 
  • 2 tot 5 vacatures: 20% van het jaarsalaris(incl. vakantiegeld)
  • 5 tot 10 vacatures: 15% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld), aanvullend kan gekeken worden naar RPO of advies over de arbeidsmarktcommunicatie. 
  • 10 tot 25 vacatures: 10% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld), mogelijk dat een combinatie met een RPO of advies over de arbeidsmarktcommunicatie een beter alternatief is. 

Vanzelfsprekend brengen wij geen kosten voor bemiddeling en werving en selectie in rekening bij de kandidaat.  

Advies op maat bij werving en selectie 

Het is uiteraard ook mogelijk om advies op maat te geven. Dit kan bijvoorbeeld voor de werving en selectie vanaf 25 vacatures. Ook kan het een combinatie zijn van een RPO of advies over de arbeidsmarktcommunicatie welke betrokken moeten worden bij de werving en selectie. Uw vraag is ons vertrekpunt. We kijken naar uw organisatie, uw bedrijfscultuur en wat uw wensen zijn op het gebied van bijvoorbeeld vaardigheden en soft skills. Vanwege de betrokkenheid en expertise van onze werving en selectie specialisten, zijn wij in staat om snel te schakelen.  

Meer weten over de mogelijkheden van werving en selectie? 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Matchd voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina’s over Recruitment Outscoring Proces en arbeidsmarktcommunicatie.

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer