Werving & Selectie

Diverse mogelijkheden in werving en selectie voor werkgevers

Matchd bemiddelt niet alleen voor interim opdrachten en tijdelijke banen, maar verzorgt ook volledige werving en selectietrajecten. Dit houdt in dat Matchd geschikte kandidaten selecteert voor jouw vacature. Dat kan een specialistische medewerker zijn of een heel team. Werving en selectie kunnen ook gecombineerd worden met een Recruitment Proces Outscoring (RPO) of advies over arbeidsmarktcommunicatie. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Tarief voor werving en selectie 

Na het vinden van de juiste kandidaten, komen kandidaten rechtstreeks bij jou in dienst. Voor de geleverde diensten brengt Matchd eenmalige werving en selectie fee in rekening. Dit gebeurt op het moment dat de kandidaat het (arbeids)contract heeft getekend. Hieronder vind je de tariefopbouw voor de werving en selectie:

  • 25% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld) 
  • Een non-refundable opstart-fee van €1.000,- ten behoeve van marketing- en advertentiekosten. Dit wordt bij daadwerkelijke plaatsing van kandidaat verrekend met de eindfacturatie.
  • De fee omvat alle kosten, er worden geen extra (advertentie- of marketing) kosten in rekening gebracht. 

Vanzelfsprekend brengen wij geen kosten voor bemiddeling en werving en selectie in rekening bij de kandidaat.  

Advies op maat bij werving en selectie 

Het is ook mogelijk om advies op maat te geven. Dit kan bijvoorbeeld bij de werving en selectie vanaf 5 vacatures. Ook kan het een combinatie zijn van een RPO of advies over de arbeidsmarktcommunicatie welke betrokken moeten worden bij de werving en selectie. Jouw vraag is ons vertrekpunt. We kijken naar de organisatie, de bedrijfscultuur en wat jouw wensen zijn op het gebied van bijvoorbeeld vaardigheden en soft skills. Vanwege de betrokkenheid en expertise van onze werving en selectie specialisten, zijn wij in staat om snel te schakelen.  

Meer weten over de mogelijkheden van werving en selectie? 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Matchd voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina’s over Recruitment Outsourcing en arbeidsmarktcommunicatie.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren