Outsourcing (RPO)

Recruitment Proces Outsourcing: recruitment op maat 

Bij Recruitment Proces Outsourcing (RPO) besteedt je (een deel) van het werving en selectieproces uit aan Matchd. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij uit jouw naam en bij jou op kantoor de werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard kan dit ook volledig vanuit ons eigen kantoor en behoort een combinatie ook tot de mogelijkheden. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Recruitment Proces Outsourcing.  

De voordelen van Recruitment Proces Outsourcing (RPO) 

RPO houdt in dat je de recruitment van nieuw personeel uitbesteedt aan een externe partij. Des te belangrijker het is dat je een goede relatie hebt met de betreffende externe partij. Kennis van jouw organisatie, de bedrijfscultuur en eisen zijn daarom belangrijk. Graag gaat Matchd daarom met jou en voor jou aan de slag als recruitment specialist, sparringspartner en adviseur. Dit brengt een aantal prettige voordelen voor de organisatie met zich mee: 

  • Je hoeft geen tijd te steken in het opleiden van recruiters, maar laat dit over aan onze specialisten; 
  • Jouw organisatie profiteert van het brede netwerk van Matchd. Stuk voor stuk experts met de juiste kennis en het talent om de organisatie naar een hoger niveau te helpen; 
  • Een dergelijke RPO oplossing maakt jouw organisatie flexibel en stelt je in staat snel in te spelen op openstaande vacatures. 

Ben je benieuwd naar hoe Recruitment Proces Outsourcing voor jouw organisatie kan werken? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Matchd! 

Innovatieve oplossingen voor jouw organisatie 

Het vinden van de juiste professionals die passen bij jouw organisatie en de gevraagde functie eisen kosten vaak veel tijd en geld. Matchd kan je als ervaren recruitment specialist ontzorgen op dit gebied. Al sinds dag één dat Matchd actief is in de recruitment wereld bieden wij innovatieve oplossingen aan overheid en diverse organisaties. Vanwege onze ruime ervaring op het gebied van Recruitment Proces Outsourcing kunnen wij snel schakelen, ‘pijnpunten’ binnen jouw organisatie opsporen en geschikte oplossingen aanleveren.  

Doelstelling en afspraken 

Voor Recruitment Proces Outscoring is het belangrijk dat er van tevoren heldere doelen worden geformuleerd. Door het maken van heldere afspraken is het resultaat ook beter meetbaar. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook op onze pagina’s over werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie voor meer informatie. 

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.
Neem contact op Maak vacaturealert aan Naar alle vacatures Open solliciteren

Meer voor werkgevers

Offerte aanvragen