Bij Matchd begrijpen we dat de behoeften van zzp’ers centraal staan in alles wat we doen. Naast onze recruiters, mogen ook wij (de marketingafdeling) een rol spelen in het faciliteren van jouw professionele reis. In deze blog nemen we je mee in wat wij als marketingafdeling doen om ervoor te zorgen dat jij een optimale (online)beleving krijgt via Matchd!  

1. We zorgen dat je onze vacatures op de juiste plekken ziet

De belangrijkste taak die wij hebben is ervoor zorgen dat onze vacatures zichtbaar zijn op de juiste platformen zodat jij ons makkelijk kunt vinden!  We hebben regelmatig contact met de accountmanagers van de verschillende jobboards om de resultaten te evalueren en te optimaliseren. Maandelijks rapporteren wij de resultaten en zo kunnen we precies zien waar onze doelgroep actief is. Verder zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen en samenwerkingen om ervoor te zorgen dat onze vacatures zichtbaar zijn op de plekken waar jij actief bent. 

 2.We brengen de customer journey in kaart 

Om jouw ervaring bij Matchd zo prettig mogelijk te maken, brengen wij de hele customer journey in kaart. Vanaf het moment dat je op zoek gaat naar een nieuwe interim opdracht, tot aan de afronding van een project. We analyseren en optimaliseren elk contactpunt. Hierdoor proberen wij te zorgen voor een duidelijk en gebruiksvriendelijk proces. Hierbij staan jouw behoeftes en verwachtingen altijd centraal. 

3. We optimaliseren jouw sollicitatieproces

We doen ons best om het sollicitatieproces zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken voor jou. Dit betekent continue verbetering van systemen en procedures om ervoor te zorgen dat solliciteren bij Matchd niet alleen makkelijk, maar ook waardevol is! We streven ernaar om een zo snel en eenvoudig mogelijke sollicitatieprocedure te hebben. We verzamelen feedback van onze sollicitanten op dit proces te blijven ontwikkelen. 

4. Online zichtbaarheid 

Online zichtbaarheid is een belangrijk onderdeel van ons takenpakket. Zo onderhouden en optimaliseren we onze website, posten we minimaal twee keer per week op LinkedIn, schrijven we één keer maand een nieuwsbrief en schrijven we verschillende blogs. Zo voorzien we jou van relevante informatie binnen het vakgebied, met als doel: kennis delen en inspireren!  Bekijk hier onze LinkedIn-pagina

 5. We houden je dagelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures 

Wij zorgen er met onze vacature alert voor dat jij op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste vacatures. 

Loopt je opdracht bijna af of ben je latent werkzoekend? Meld je dan aan voor onze vacature alert. Deze alert hebben we ontwikkeld om jou dagelijks op de hoogte te houden van relevante vacatures binnen jouw vakgebied. Je meld je aan, stelt je voorkeuren in. De rest regelen wij voor jou! 

Meld je hier aan voor onze vacature alert! 

6. Organiseren van evenementen en kennissessies

Het organiseren van evenementen en kennissessies is ook onze verantwoordelijkheid.  Wij zorgen voor het uitnodigings- en aanmeldingsproces, de organisatie van het evenement zelf en de communicatie na afloop.  

Het organiseren van evenementen en kennissessies sluit goed bij onze kernwaarde samen. Dit houdt onder andere in dat we het belangrijk vinden elkaar persoonlijk te blijven zien en samen te zijn. Voor onze ingezette kandidaten doen we dit onder andere door netwerkborrels te organiseren. Dit jaar doen we dat in de vorm van Lunch & Lunch evenementen. Tijdens deze Lunch & Learn evenementen krijg je een inspirerende workshop of presentatie terwijl je luncht met mede-zpp’ers. Ben je niet via Matchd aan het werk? Geen probleem! We maken graag kennis met je. Dit jaar organiseren wij tenminste nog één Lunch & Learn evenement. Inschrijven kan via deze link.  

Steeds meer evenementen vinden online plaats. Een gaatje vinden in de agenda’s van onze drukke zpp’ers kan soms lastig zijn. Daarom willen naast fysieke evenementen, ook online evenementen in de vorm van webinars organiseren. Afgelopen jaar hebben we dit voor het eerst gedaan met een driedelige webinar reeks over de Omgevingswet.  

Dit jaar willen we dit weer gaan organiseren over verschillende ineteresante onderwerpen voor zpp’ers. 

We hopen je een goed beeld te hebben gegeven over ons werk als marketingafdeling bij Matchd. Elke dag zetten we ons met veel plezier in om de best mogelijk online ervaring voor jou te creëren!