Over Matchd

Matchd: wij werken aan uw toekomst  

In 2014 zag Matchd het daglicht en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie waarvoor ruim 100 mensen werkzaam zijn. Dagelijks werken er met veel plezier 9 recruiters vanuit ons kantoor in Hoevelaken aan het realiseren van de juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 25 jaar in personeelsbemiddeling, bedienen we klanten in heel Nederland.  

Persoonlijk, eerlijk en transparant 

Matchd bemiddelt voor een breed scala aan functies binnen onder andere de Overheid, ICT, HRM en Finance. Ook ZZP-ers, zelfstandigen, freelancers en gespecialiseerde toeleveranciers kunnen bij ons terecht voor projecten en interim opdrachten bij de overheid en in de publieke sector. Daarbij vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en gaan graag een goed gesprek aan met zowel de werkzoekende als de opdrachtgever. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kwaliteiten van de kandidaat een match zijn met de functie, maar ook dat de betreffende persoon bij het bedrijf past.  

Het is onze missie om een balans te vinden tussen het belang van de klant om een vacature op de juiste manier in te vullen en de wens van de kandidaat om een leuke en uitdagende baan te vinden. Door eerlijk, transparant en persoonlijk met elkaar om te gaan creëert Matchd op deze manier altijd een win-win situatie en werken wij aan de toekomst van bedrijf en werkzoekende! 

Voor werkgevers 

Matchd kan zowel bemiddelen voor interim opdrachten en tijdelijke banen, maar ook volledige wervings- en selectietrajecten verzorgen. Hieronder leest u met welke diensten wij u nog meer kunnen helpen: 

  • Werving en selectie 
  • Detachering 
  • Payrolling 
  • Tijdelijke projecten 
  • Recruitment Proces Outsourcing 
  • Arbeidsmarktcommunicatie.  

Bent u benieuwd op welke wijze Matchd uw organisatie vooruit kan helpen? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan.  

Voor werknemers 

Graag helpen wij u in uw zoektocht naar uw droombaan. We hebben diverse vacatures waarop u kunt solliciteren, maar uiteraard is het ook mogelijk een open sollicitatie te versturen. Ook zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega recruiters, contractbeheerders en payroll specialisten; bekijk hiervoor eens de mogelijkheden van werken bij Matchd

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Matchd voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Neem contact op Bekijk vacatures

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer