Op 20 september 2022 opende wij onze deuren van ons gloednieuwe kantoor in Amersfoort tijdens onze grote opening. In totaal hebben wij rond de 80 enthousiaste kandidaten, leveranciers en klanten mogen verwelkomen. Iedereen had de mogelijkheid rond te lopen onder het genot van een hapje en een drankje. Alle collega’s van Matchd stonden klaar om gezellig bij te praten. Daarnaast was er de mogelijkheid een kennissessie te volgen over non-verbale communicatie van Paolo Diana. Tijdens de gesprekken kreeg iedereen de mogelijkheid om een compliment te ontvangen van een complimentenmeisje en jongen. Al met al, een zeer geslaagde middag!

De organisatie – Corinne (backofficemedewerker/ office manager)

Bij het organiseren van onze opening op 20 september jl. had ik de taak “verzorging en entertainment” op me genomen.

Troubadour Jan van Till ontving de mensen zowel buiten als binnen met prachtige chansons.

Boven aan de trap stond een dame van de catering onze gasten op te wachten met een lekker glaasje bubbels. Zij is werkzaam bij de Culinarist (Ruud Jansen) uit Hoevelaken die garant staat voor een kwalitatief hoogstaand hapje. Er werden diverse hapjes geserveerd waaronder:

  • Gamba – avocado- zeewiercrackers
  • BBQ-buikspek low en slow-hoissin-bosuitjes-zwarte sesam
  • Vegetarische balletjes – tomaat- basilicum – pecorino
  • Etc.

Tijdens een hapje, een drankje en een muziekje liepen er twee complimentenmeisjes rond (eerlijk gezegd 1 complimenten jongen en 1 meisje). Zij vroegen of ze een compliment mochten schrijven en gingen dan een paar meter van je af staan om je te observeren. Na een tijdje kreeg je een prachtig compliment op een kaartje aangeboden. Dit was een erg leuke aanvulling en het kaartje werd gretig in ontvangst genomen. Alles valt en staat met de mensen die de moeite nemen om te komen en gelukkig was het goed bezocht en erg gezellig.

Hapjes

De organisatie – Jessica (Marketing en Communicatie)

Sinds april werk ik als marketeer bij Matchd. In samenwerking met Corinne en Rob heb ik mijn eerste evenement mede georganiseerd. Een leuke uitdaging die ik graag aan ging. Voorafgaand aan de opening was mijn taak was om iedereen uit te nodigen met een leuke fysieke uitnodiging en een mail achteraf. We wilden iedereen graag iets geven, iets tastbaars. Daarom besloten we een muntje mee te sturen. Het muntje kon je bij vertrek van de opening inleveren voor een mooie Matchd gadget. Iedereen had keuze uit een tas, herbruikbaar notitieblok, aluminium fles of powerbank. Tijdens de opening heb ik foto’s gemaakt, tips gegeven op het gebied van marketingcommunicatie en vooral erg leuke gesprekken gevoerd.

Opening

De organisatie – Rob (Relatiemanager)

Sinds 1 april ben ik werkzaam bij Matchd als Relatiemanager en ik vind het belangrijk om contact te hebben met de mensen die voor ons werken en waarmee wij werken. Dus wat is er leuker om mensen live te ontmoeten en kennis mee te maken? Daar was ons openingsfeest van 20 september een uitgelezen moment voor en dat is goed gelukt.

Onder muzikale begeleiding bij aankomst heb ik bijna iedereen de hand kunnen schudden en welkom geheten. Onder het genot van een drankje en een lekker hapje heb ik leuke en interessante gesprekken kunnen voeren waaruit ook nieuwe ideeën naar boven zijn gekomen. Het is goed om te horen waar onze kandidaten mee bezig zijn en wat hen bezighoudt. Ook was het leuk om de verbaasde gezichten te zien nadat er weer een compliment door onze complimenten dame en heer was uitgedeeld. Vaak zeer herkenbaar en treffend. Deze werd door eenieder graag in ontvangst genomen en in de binnenzak gestoken.

Kortom, een geslaagde bijeenkomst. Ik ga vanuit ons mooie nieuwe pand voor een uitbreiding van het contact met onze opdrachtgevers en kandidaten. Mensen die niet in de gelegenheid zijn geweest om langs te komen nodig ik hierbij graag uit om een afspraak te maken en kennis te maken. [DD1] Ik leid jullie graag rond onder het genot van een goede kop koffie of thee maar kom ook graag langs op de werkplek die Matchd voor jullie heeft kunnen regelen. We komen elkaar vast en zeker tegen!

De opening was een groot succes

Namens de organisatie en alle collega’s Matchd willen wij iedereen bedanken voor jullie komst. Tot de volgende keer!

relatiemanager rob

Laat een review achter

We zijn erg benieuwd naar je mening en stellen het op prijs als je een review over ons achterlaat via deze link.

opening

Opening