Yes! Matchd heeft weer een nieuwe raamovereenkomst getekend

Op 22 november is er een nieuwe raamovereenkomst getekend tussen Stroomopwaarts en Matchd. Tijdens het feestelijke tekenmoment waren Wil Wernars (algemeen directeur Matchd) en Nicole van der Wekken (directeur Stroomopwaarts) aanwezig. Matchd gaat de komende 4 jaar de inhuuraanvragen met veel enthousiasme invullen. Samen gaan we voor een langdurige samenwerking met uiteraard mooie resultaten!

Stroomopwaarts

Wat maakt deze Raamovereenkomst zo bijzonder?

Stroomopwaarts is er voor de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam op hun weg naar werk. Zij gaan bij mensen op zoek naar hun eigen kracht en bieden begeleiding, training, opleiding en als dat nodig is een tijdelijk inkomen. Ook voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit doen zij vanuit het werkplein, het werkleerbedrijf, samen met maatschappelijke partners en met lokale ondernemers.

Vervullen van tijdelijke opdrachten

Matchd ondersteund op de achtergrond met het vervullen van tijdelijke opdrachten voor de bedrijfsvoering. Je kan hierbij denken aan HR, ICT, communicatie en diverse office rollen. Daarnaast vervult Matchd een broker rol. In de basis bestaat de gevraagde brokerdienstverlening uit:

  • het zoeken van geschikte kandidaten
  • het sluiten van overeenkomsten tussen de broker en geschikt bevonden kandidaten
  • het uitvoeren van het contractmanagement van externe inhuurmedewerkers
  • het overnemen van de aan externe inhuur gerelateerde risico’s, inclusief risicomanagement

Wil je meer informatie over wat Stroomopwaarts allemaal nog meer doet? Bekijk dan de website voor meer informatie.

Zie jij jezelf wel werken voor Stroomopwaarts?

Hopelijk zien wij jou snel bij Stroomopwaarts! Ben je benieuwd naar al onze vacatures? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod in vacatures. Wellicht zit er een uitdagende opdracht voor je tussen! Je kunt je ook altijd aanmelden voor onze vavature alert.