Matchd kan zich met trots de nieuwe partner van Waterschap Vallei en Veluwe noemen. Matchd heeft een aanbesteding gewonnen voor de inhuur van flexibele krachten. Waterschap Vallei en Veluwe kiest daarmee Matchd  voor het leveren van personeel voor Perceel 4: Technische functies. Een mooie samenwerking op het gebied van personeel én duurzaamheid!

Trotse partner

Waterschap Vallei en Veluwe zocht via een aanbesteding flexibele krachten voor een periode van vier jaar. De functies die via Matchd ingevuld gaan worden, hebben betrekking op de expertises juridisch, grondverwerving, communicatie en technisch. Daarom is Matchd vanaf nu op zoek naar verschillende specialisten, die uiteraard voldoen aan de functie-eisen, maar ook aansluiten op de cultuur binnen Waterschap Vallei en Veluwe.

aanbesteding Waterschap Vallei en Veluwe

Waterschap Vallei en Veluwe

Bij Waterschap Vallei en Veluwe zijn ruim 500 mensen aan het werk, die iedere dag werken aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoendewater in sloten, beken en kanalen. Medewerkers zijn werkzaam op het hoofdkantoor in Apeldoorn, maar ook bij diverse waterzuiveringsinstallaties, steunpunten en projectlocaties. Dat doen zij voor 1,1 miljoen mensen die wonen in een gebied verspreid over 37 gemeenten. Waterschap Vallei en Veluwe is werkzaam in de provincies Utrecht en Gelderland en het werkgebied ligt tussen de IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en de Randmeren.

De kandidaten die Matchd zoekt, zorgen (mede) voor veilige dijken en schoon en voldoende oppervlaktewater. Waterschap Vallei en Veluwe is op zoek naar gepassioneerde vakspecialisten, die – net als Waterschap Vallei en Veluwe – duurzaamheid, een circulaire economie en energieneutraliteit hoog in het vaandel hebben staan. Als medewerker kom je terecht in een open en betrokken organisatie, waarbij je werkt aan een duurzame wereld van morgen.

Aanbesteding Waterschap Vallei en Veluwe

Solliciteren op vacatures bij Waterschap Vallei en Veluwe?

Vanaf nu kun je solliciteren op verschillende functies bij Waterschap Vallei en Veluwe, zoals de functie van beleidsmedewerker, landschapsarchitect, GIS-specialist of adviseur gebiedsontwikkeling. Heb je interesse en deel je de visie van Waterschap Vallei en Veluwe? Kijk dan bij alle vacatures die nu open staan!

aanbesteding Waterschap Vallei en Veluwe