Matchd heeft weer goed nieuws mogen ontvangen! We hebben namelijk een mooie aanbesteding bij SIVON en Kennisnet gewonnen. De gezamenlijke aanbesteding dient te leiden tot het selecteren van vijf brokerdientsverleners voor inhuur- en adviesdiensten.

Aanbesteding SIVON en Kennisnet

De samenwerking aanbesteding SIVON en Kennisnet

Voor SIVON en Kennisnet gaan wij opzoek naar flexibele arbeidskrachten op het gebied van:

  • Adviseurs en projectmanager inclusief adviesdiensten op het gebied van onderwijs en ICT;
  • ICT-specialisten zoals ontwikkelaars, testers, architecten e.d.;
  • Functiefamilies ‘’beleid en advies’’ waaronder financiën, communicatie, juridisch, inkoop en P&O en ‘’algemene ondersteuning’’ waaronder financieel medewerker, personeelsfunctionaris en communicatiemedewerker en ook aanverwante functies.

SIVON

SIVON is een coöperatie van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs. SIVON heeft als missie: Samen de mogelijkheden van ICT optimaal benutten voor maatwerk, professionaliteit en kwaliteit in het onderwijs. Omdat leren niet altijd alleen in school plaatsvindt, is onderwijs afhankelijk van goed werkende ICT-voorzieningen. Leerlingen moeten namelijk overal kunnen leren en leraren moeten overal kunnen werken. Dit is een lastig en tijdrovend proces om te regelen, daarom werken besturen samen. Door kennis te delen, samen te werken en gezamenlijk in te kopen.

Kennisnet

Kennisnet ondersteunt de samenwerking van besturen via het programma Sterkte Netwerken. Zij vinden dat goed onderwijs de basis legt voor leven, leren en werken en daagt leerlingen en studenten uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat vraagt dan ook om onderwijs dat inspeelt op sociale, economische en technische ontwikkelingen. Kennisnet ondersteunt besturen in het primair onderwijs (po), het voortgezet onderwijs (vo) en het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) bij een professionele inzet van ICT en is voor scholen de gids en bouwer van het ICT-fundament.