Met trots kunnen wij mededelen dat wij nieuwe partner zijn van OGVO (Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken). We hebben een aanbesteding gewonnen voor inhuur voor management- en directiefuncties.

Samenwerking

Het betreft alle functies met managementverantwoordelijkheid, die volgens de cao voortgezet onderwijs in schaal 11 tot en met 14 vallen. Je kunt denken aan functies als teamleiders en directiefuncties. Wij zijn daarom op zoek naar verschillende specialisten die passen in de functie, voldoen aan de functie-eisen en aansluiten bij de cultuur binnen de OGVO.

OGVO

OGVO verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. Hun missie en visie is om goed onderwijs te geven door samengaan van leerlingen. Zij koppelen vmbo, havo en vwo en brengen deze onderwijstypen onder op één locatie. Het is een samenwerkingsstichting opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen, namelijk het Blariacumcollege, College Den Hulster, Het Valuascollege én een Service Unit. Er werken maar liefst  700 medewerkers voortdurend aan goed, vernieuwend en eigentijds onderwijs voor ongeveer 5500 leerlingen.

Venlo aanbesteding

Solliciteren direct

Ben jij benieuwd naar al onze vacatures? Mogelijk staat er een uitdagende vacature open bij OGVO (filter op Limburg). Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct.

Ben jij als zzp’er nog op zoek naar een uitdagende interim opdracht binnen de overheid of publieke sector?

Kijk dan op onze vacature pagina of meld je onderstaand aan voor onze vacature alert!