Onlangs heeft Matchd weer goed nieuws mogen ontvangen! Matchd heeft namelijk een hele mooie aanbesteding GGD gewonnen. Het samenwerkingsverband van GGD Hart voor Brabant, GGD West-Brabant en de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord zijn de komende jaren op zoek naar flexibele arbeidskrachten. Door het samenwerkingsverband werd een aanbesteding uitgeschreven voor toezichthouders (PGB/WMO), financieel specialisten en diverse ICT-functies. Matchd is één van de leveranciers geworden en mag de komende twee jaar tijdelijk personeel aanleveren aan GGD en RAV. Ben je op zoek naar een tijdelijke functie als toezichthouder, financieel specialist of een functie binnen de ICT? Het is al mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Samenwerkingsverband GGD en RAV

Drie samenwerkende organisaties in Noord-Brabant schreven samen een aanbesteding uit voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten: GGD Hart voor Brabant, GGD West-Brabant en de Regionale Ambulance Voorziening Midden-West-Noord (RAV). Overheidsinstanties zetten opdrachten in de markt door te gaan aanbesteden. Ook in dit geval konden detacherings- en bemiddelingsbureaus inschrijven op de aanbesteding voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten bij de drie organisaties. Matchd heeft jarenlange ervaring met het inzetten van freelancers en tijdelijk personeel voor de overheid en heeft ingeschreven op deze mooie aanbesteding.

Onlangs kregen we het goede nieuws te horen: Matchd wordt één van de leveranciers van GGD Hart voor Brabant, GGD West-Brabant en RAV. We zijn trots om deze gunning te krijgen en deze nieuwe samenwerking aan te gaan. De komende tijd zal Matchd daarom regelmatig vacatures voor GGD’en en RAV plaatsen. In aanloop naar de verschillende vacatures die vrijkomen, nemen we alvast open sollicitaties aan. Neem contact op met Matchd om jouw CV en gegevens achter te laten.

De opdrachtgevers: GGD en RAV

De uitbesteding GGD is onder meer uitgeschreven door twee GGD’en. GGD Hart voor Brabant en GGD West-Brabant zetten zich in voor het bewaken, beschermen en bevorderen van de gezondheid van de inwoners binnen het werkgebied. Zoals bekend verzorgt de GGD onder meer de vaccinaties en testen rondom COVID-19, maar GGD is ook verantwoordelijk voor bevolkingsonderzoeken en jeugdgezondheid. GGD Hart voor Brabant werkt voor 25 gemeenten in Midden-Brabant en Brabant-Noord. GGD West-Brabant werkt voor 18 gemeenten in de regio West-Brabant.

De Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord biedt acute zorgverlening en bestelt ambulancevervoer voor 41 gemeenten in twee regio’s.

Hét Service Centrum (HSC) is een samenwerkingsverband tussen deze twee GGD’en en de RAV. HSC verzorgt voor deze organisaties ondersteunende diensten als: Informatisering & Automatisering, Facilitaire Zaken, Financiën en Inkoop. HSC is het vaste aanspreekpunt voor Matchd; alle contacten en aanvragen verlopen via deze instantie.

De gegunde percelen binnen de aanbesteding GGD

Matchd heeft voor een drietal percelen de gunning binnengehaald. Het eerste perceel is ‘Toezichthouders’. De twee GGD’en zijn op zoek naar flexibel personeel met een hbo-opleiding Verpleegkundige, Pedagogiek of Social Work. Vacatures voor toezichthouders volgen spoedig, dus houd de vacatures van Matchd in de gaten! Het is ook mogelijk om alvast jouw CV te sturen via een open sollicitatie.

Het tweede perceel is ‘Financieel Specialisten’. De functies binnen dit perceel zijn op hbo/Universitair niveau. De vacatures die we gaan uitzetten voor GGD en RAV zijn voor een Business Controller en Financial Controller. Ben je als zzp’er of freelancer op zoek naar een nieuwe opdracht als financieel specialist? Neem dan alvast contact op met Matchd voor een open sollicitatie of het achterlaten van jouw CV.

Het derde perceel richt zich op ICT-personeel bij de twee GGD’en en RAV. De organisaties zijn op zoek naar divers ICT-personeel, zowel op MBO-niveau als op hbo-niveau. Daarbij worden vacatures uitgezet voor onder meer een netwerkbeheerder, systeembeheerder, functioneel applicatiebeheer, BI-ontwikkelaar, informatieanalist en servicedeskmedewerker ICT. Ben je op zoek naar een (tijdelijke) functie binnen ICT? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of laat jouw CV achter.

Ben jij als freelancer op zoek naar een nieuwe functie bij GGD en RAV? Heb je ervaring als toezichthouder, financieel specialist of een functie binnen de ICT? Het is mogelijk om alvast een open sollicitatie te sturen. Laat jouw CV en gegevens achter via het formulier. Wij nemen dan contact met je op als er een geschikte vacature voor jou gevonden is. Vind alle vacatures van Matchd.