Matchd mag weer goed nieuws delen! Onlangs heeft Matchd te horen gekregen dat zij de aanbesteding voor de gemeente Zevenaar hebben gewonnen.

aanbesteding Gemeente Zevenaar

4 percelen

De aanbesteding was opgedeeld in vier percelen:

  1. Sociaal Domein,
  2. Bedrijfsvoering,
  3. Fysiek Domein,
  4. Brokerdienstverlening.

Binnen deze vier percelen heeft gemeente Zevenaar bij perceel 4 gekozen voor Matchd.

Aanbesteding Gemeente Zevenaar

Matchd krijgt binnen de gemeente Zevenaar de rol als broker. Hierbij zijn zij een dienstverlener die de gehele markt voor flexibel personeel ontsluit door de juiste Interim Professional of ZZP’er te selecteren vanaf schaal 8 in een minicompetitie met de andere uit deze aanbesteding geselecteerde contractanten uit perceel 1, 2 en 3.

Over gemeente Zevenaar

Zevenaar is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente is genoemd naar de hoofdplaats Zevenaar en heeft een inwonersaantal van 44.086. De gemeenten Zevenaar en Didam vormen samen met de gemeenten Duiven en Westervoort de streek de Liemers.

Zevenaar Verbindt

Via Zevenaar Verbindt geven inwoners gemakkelijker en sneller hun mening over actuele onderwerpen zoals veiligheid, vrije tijd en winkeltijden. Deskundigheid is niet nodig, gemeente Zevenaar vindt het belangrijk dat zij van zoveel mogelijk mensen uit verschillende kernen hun mening horen over bepaalde onderwerpen. Met deze input vormt gemeente Zevenaar hun beleid.

Gemeente Zevenaar is een hoop diverse culturele verenigingen rijk. Binnen de gemeente is er een cultuurcoach actief. Deze cultuurcoach werkt regionaal en in samenwerking met Kunstwerk De Liemers. De inwoners van Zevenaar kunnen deelnemen aan culturele activiteiten. Daarnaast organiseert en ontwikkelt de Cultuurcoach in samenwerking met het onderwijs activiteiten en programma’s voor de leerlingen van het basisonderwijs.

Solliciteren op vacature bij Zevenaar

Mocht je interesse hebben om te werken bij gemeente Zevenaar, hou dan vooral onze vacatures in de gaten. Wil je graag werken in gemeente Zevenaar, maar staat er geen vacature open? Het is dan mogelijk om alvast een open sollicitatie te sturen. Laat jouw CV en gegevens achter via het formulier. Wij nemen dan contact met je op als er een geschikte vacature voor jou gevonden is.

Foto: Recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum, Gemeente Zevenaar. Fotograaf: Henri ter Hall, Beeldbank Gelders Archief nr.1613