Matchd kan weer goed nieuws delen! Onlangs heeft Matchd het bericht mogen ontvangen dat zij de aanbesteding hebben gewonnen en nu een samenwerkingsverband hebben met gemeente Aa en Hunze & Werkplein Drentsche Aa. De gemeente Aa en Hunze & Werkplein Drentsche Aa wilde negen raamovereenkomsten sluiten met verschillende opdrachtnemers voor het leveren van externe arbeidskrachten verdeeld over vijf percelen, zodat zij op een rechtmatige en doelmatige wijze externe arbeidskrachten kunnen inhuren.

Aanbesteding Aa en Hunze

Binnen deze vijf percelen heeft Aa en Hunze bij perceel 3 gekozen voor Matchd. Perceel 3 is de brokerdienstverlening. De andere 4 percelen zijn: Uitzenden (P1), Detachering vanaf schaal 9 tot en met schaal 14 én in schaal 8 de functie van Taxateur (P2) Groenonderhoud (P4) en inhuur voor het Klant Contact Centrum (P5).

Matchd gaat voor gemeente Aa en Hunze gedetacheerden en zzp’ers leveren. Matchd doet dit door  zelfstandigen te contracteren of (tijdelijk) in loondienst te nemen. Voorbeelden van functies die Matchd wilt gaan leveren zijn beleidsadviseurs, WOZ-taxateurs en inkomensconsulenten. Gemeente Aa en Hunze & Werkplein Drentsche Aa zochten via deze aanbesteding één opdrachtnemer voor perceel 3 voor de komende twee jaar met optie tot verlengen met maximaal twee jaar.

Lijkt het jou leuk om in deze gemeente werkzaam te zijn? Dan kun je nu al een open sollicitatie sturen!

Gemeente Aa en Hunze & Werkplein Drentsche Aa

Gemeente Aa en Hunze is een van de grootste plattelandsgemeenten in Nederland. De gemeente bestaat uit zo’n 25.000 inwoners verdeeld over 35 dorpen en kernen. Aa en Hunze is een vitale gemeente, waar toerisme, zorg en de agrarische sector vele kansen bieden. Waar inwoners gericht zijn op ‘samen doen’ en waar sterke sociale verbanden en zorg voor elkaar nog bestaan.

Samen met 200 collega’s voer je werk uit dat ertoe doet. De missie van Aa en Hunze is om de gemeente mooi te houden én elke dag een beetje mooier te maken. Samen met inwoners wordt er gewerkt aan de maatschappelijke vraagstukken. Daarbij staan zij open voor initiatieven, luisteren en bewegen zij graag mee en wilt Aa en Hunze graag verbinden en ondersteunen.

Gemeente Aa en Hunze streeft ernaar om een organisatie te zijn die resultaatgericht is. Van buiten naar binnen denkt en werkt, inspeelt op en meebeweegt met initiatieven van inwoners en bedrijven, de grote lijn ziet,  nieuwe ideeën inbrengt. Tot slot maatwerk kan leveren en het vangnet is voor mensen die dat echt nodig hebben.

Werkplein Drentsche Aa te Assen voert voor de gemeenten Aa & Hunze, Assen en Tynaarlo de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) uit. De ‘klanten’ van Werkplein Drentsche Aa zijn inwoners van deze drie gemeenten maar ook ketenpartners en werkgevers in de Drentsche Aa-gemeenten. Werkplein Drentsche Aa is verantwoordelijk voor het aan werk helpen en houden van haar inwoners in een kwetsbare positie.

Solliciteren op vacature bij Aa en Hunze

Mocht je interesse hebben om te werken bij de gemeente Aa en Hunze, hou dan vooral onze vacatures in de gaten. Wil je graag werken in gemeente Aa en Hunze, maar staat er geen vacature open? Het is dan mogelijk om alvast een open sollicitatie te sturen. Laat jouw CV en gegevens achter via het formulier. Wij nemen dan contact met je op als er een geschikte vacature voor jou gevonden is. bekijk alle openstaande vacatures.