The news is out! Matchd gaat verhuizen

Na veel voorbereidingen, afwegen en overwegen hebben wij dan eindelijk een mooi nieuw pand gevonden! De plannen waren er al een tijdje maar zijn nu definitief! Vanaf maart 2022 zullen wij werkzaam zijn vanuit ons prachtige nieuwe pand in Amersfoort. Afgelopen week was het tekenmoment daar, een zekere mijlpaal. De komende tijd zullen er veel voorbereidingen plaatsvinden zodat alles helemaal af is wanneer we overgaan.

Matchd gaat verhuizen

Gameruimte

Zo wordt er gewerkt aan een prachtige nieuwe gevel en zal er op de bovenste verdieping een gloednieuwe keuken met ‘Gamevloer’komen, hoe cool? Ook bevat het nieuwe pand veel licht en zullen we de kantoorruimtes zo efficient mogelijk inrichten, veel mooie plannen dus. De bedoeling van het nieuwe pand is dat iedereen zich er thuis kan voelen en op zijn of haar manier fijn kan werken. Verder krijgt het nieuwe kantoor mooie features zoals een moswand met logo.

Nieuwe fase

Wij kijken erg uit naar deze nieuwe fase en kijken er vooral naar uit om al onze partners en samenwerkende partijen te kunnen ontvangen in ons mooie kantoor. Daarnaast gaan wij samen voor verbetering van werkprocessen en streven continue naar een betere werkplek voor ons personeel. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit zeker goed gaat komen in het nieuwe jaar! Wil je de verhuizing volgen? Via onze social kanalen zullen we de komende tijd alle ontwikkeligen delen. Volg ons op Instagram of Facebook voor dagelijkse updates en stories. Ook delen wij via onze social kanalen regelmatig vacatures en ander nieuws!

Wij kunnen niet wachten tot Matchd gaat verhuizen naar Amersfoort!