Met trots willen we jou op de hoogte brengen dat we gaan uitbreiden naar het mooie Rotterdam!

In de huidige arbeidsmarkt is het ook voor ons belangrijk te kijken naar doorgroeimogelijkheden. Mede dankzij jou kunnen we deze groei doormaken. We nemen je graag mee in onze ontwikkeling, de keuze om uit te breiden naar Rotterdam en hoe wij de samenwerking met de vestiging in Amersfoort voor ons zien.

Matchd in een vogelvlucht

Terug naar het begin: in 2014 zag Matchd het daglicht in Hoevelaken. Na jaren hard werken in een klein en hecht team, bleven we groeien. Dit resulteerde in maart 2022 in de opening van ons gloednieuwe kantoor in Amersfoort. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie die 350+ professionals inzet binnen de overheid en publieke sector. Om te kunnen blijven voorzien in de toenemende vraag naar professionals zoals jij, is het belangrijk om ons team aan recruiters verder uit te breiden.

Waarom Rotterdam?

Rotterdam is een dynamische stad met een rijke geschiedenis en een bloeiende arbeidsmarkt. Met onze lokale aanwezigheid kunnen we onze samenwerkingen met de organisaties in de regio versterken. Daarnaast biedt Rotterdam mooie kansen om ons team aan recruiters verder uit te breiden. Dit stelt ons in staat om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van onze professionals en klanten. Het nieuwe kantoor is gevestigd in hartje Rotterdam, op de Vollenhovenstraat 31.

Wat betekent deze uitbreiding voor de samenwerking met onze vestiging in Amersfoort?

Vestiging Rotterdam is een verlengstuk van Amersfoort. De twee vestigingen werken nauw met elkaar samen en versterken elkaar door gebruik te maken van elkaars expertise en netwerk. De huidige teams in Amersfoort worden elk versterkt door een nieuwe kracht uit Rotterdam. We streven ernaar om zo snel mogelijk grotere teams op te zetten waardoor we jou en andere professionals nog beter kunnen voorzien van een uitdagende interim opdracht binnen de overheid en publieke sector!

Wij zijn enorm trots dat we, mede dankzij jou, deze groei mogen doormaken en kunnen niet wachten om je nog beter van dienst te zijn!

Vragen over onze uitbreiding? Wij zijn te bereiken op 033 – 2048204 of stuur een mailtje naar info@matchd.nl

Ben je benieuwd naar interessante vacatures in de regio Zuid-Holland?

Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina of meld je onderstaand aan voor onze vacature alert!