Bij Matchd staat kwaliteit voorop, en vinden we het belangrijk dat we doen wat we beloven. Zowel richting onze ingezette freelancers als onze opdrachtgevers houden we ons aan het motto: doe wat je zegt en zeg wat je doet. En daarom laat Matchd ieder jaar een audit uitvoeren die ons kwaliteitsmanagementsysteem controleert. In januari heeft weer een dergelijke audit plaatsgevonden en kunnen we met trots zeggen dat onze ISO 9001:2015 certificering gecontinueerd is. We vertellen je graag meer over het belang van deze certificering en welke toegevoegde waarde dat voor jou heeft!

ISO9001

Wat is de NEN-EN-ISO 9001:2015 certificering?

Heel simpel gezegd laat de ISO 9001 aan de buitenwereld zien dat Matchd grip heeft op haar bedrijfsvoering. De certificering is een meetbare norm, waarmee je aantoont te voldoen aan de eisen van de klant. ISO 9001 verwacht van Matchd dat processen goed en vakkundig beschreven en nageleefd worden, maar ook dat we ons houden aan de wet- en regelgeving en dat het managementsysteem nauwkeurig beschreven en uitgevoerd wordt.

Of we ons aan de kwaliteitseisen van de ISO 9001:2005 norm houden, wordt aangetoond door middel van een jaarlijks uitgevoerde audit. Op 26 januari 2021 vond deze audit plaats en kregen we van DEKRA Certification het goede nieuws: Matchd voldoet nog steeds aan de norm voor Kwaliteitsmanagement. De bestaande certificering wordt daarmee gecontinueerd.

Waarom een ISO 9001 certificering behalen?

Matchd is ontzettend verheugd dat we de ISO 9001 certificering wederom hebben behaald. Want die certificering is niet zomaar een behaald papiertje, het toont aan dat Matchd staat voor kwaliteit en dat we voor zzp’ers en opdrachtgevers een betrouwbare partij zijn. De certificering bevestigt dat de organisatie van Matchd van hoog niveau is en dat we in staat zijn om de doelstellingen van ons management te bereiken. En dankzij de jaarlijkse audit worden we extra gemotiveerd om te blijven voldoen aan de plichten van de certificatie en wetgeving.

Wat betekent de ISO 9001 voor jou als klant of zzp’er?

Het behalen van een certificering is ook voor jou als zzp’er of opdrachtgever erg belangrijk. Want dat betekent dat jij met een gerust hart kunt samenwerken met Matchd. We hebben onze processen goed in kaart gebracht en voeren die uit volgens alle wet- en regelgeving. Dat maakt Matchd een professionele, betrouwbare partner die veel belang hecht aan het naleven van het kwaliteitsmanagementsysteem. Of in het kort: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, en kunnen daar dankzij de ISO 9001:2015 certificering bewijs voor leveren.

Matchd behaalt ook de NEN4400:1 certificering

Een extra manier om te laten zien dat Matchd een betrouwbare partner voor jou als opdrachtgever is, is de NEN 4400:1 certificering. Deze norm is speciaal opgesteld voor uitzendondernemingen en controleert of een Matchd zich aan de wettelijke verplichtingen houdt. Afdragen van loon- en omzetbelasting en sociale premies, het uitvoeren van identiteitscontroles: met de NEN 4400:1 certificering laat Matchd zien er alles aan te doen om het werk fraudebestendig te maken.

Al jaren is Matchd NEN 4400:1 gecertificeerd door de SNA en eind 2020 hebben we deze audit nogmaals positief doorlopen. Ook daarmee laat Matchd zien een betrouwbare partner te zijn en mogen we het SNA-keurmerk nog steeds met trots dragen!

Ben jij net zo overtuigd van de kwaliteit van Matchd zoals wij dat zijn? Bekijk nu hier een van de vacatures of functiegroepen en solliciteer op jouw volgende project.