Weten jullie het goede nieuws nog van gemeente Zevenaar? Matchd won afgelopen juli de aanbesteding voor de gemeente, die daarmee een van onze exclusieve opdrachtgevers is geworden. Tijd om dit officieel te maken. Vrijdag 1 oktober zijn de handtekeningen gezet en is Matchd de nieuwe broker van gemeente Zevenaar!

Gemeente Zevenaar

Welkom bij gemeente Zevenaar

Collega’s Wil, Reinold en Ronald zijn vrijdagochtend hartelijk ontvangen in de Turmac Cultuurfabriek: een unieke en bijzondere locatie waar gemeente Zevenaar is gevestigd. De locatie is inspirerend en staat bekend als ‘Podium voor Samenwerking’. Accountmanager Ronald geeft ook aan dat zowel de locatie als het ontvangst uitnodigt om samen te werken. ‘’Zevenaar komt over als een open en moderne organisatie. Ze gaan echt voor partnerschap en dat past ook helemaal bij de visie en ambities van Matchd. Voor nu hebben we afspraken gemaakt voor een periode van vier jaar, maar er wordt al gesproken over mogelijke verleningen van een paar jaar.’’

Een succesvolle start

De samenwerking is gelijk goed van start gegaan. De inkt is nog niet droog en de eerste drie kandidaten zijn al van start gegaan met een leuke interim opdracht. Matchd zal vanuit gemeente Zevenaar opdrachten ontvangen binnen het Sociaal Domein, Bedrijfsvoering en Fysiek Domein. Het gaat hierbij om rollen vanaf functieschaal 8. Bijvoorbeeld projectleiders, managers en strategische beleidsadviseurs. Matchd kijkt er enorm naar uit om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. De ontmoeting met het team was erg leuk en er zijn goede afspraken gemaakt om van de samenwerking een groot succes te maken.

Werken bij gemeente Zevenaar?

Mocht je interesse hebben om te werken bij gemeente Zevenaar, houd dan vooral onze vacatures in de gaten of neem contact op met accountmanager Ronald. Wil je graag werken in de gemeente, maar staat er geen vacature open? Het is dan mogelijk om alvast een open sollicitatie te sturen. Wij nemen dan contact met je op als er een geschikte vacature voor jou beschikbaar is.