Goed nieuws voor zelfstandigen die aangesloten zijn bij Matchd: vanaf nu is het mogelijk met korting een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Namens Matchd heeft BAV specialist Henst & Lunsen een collectie mantelkorting bedongen. Daarnaast profiteren de door Matchd ingezette zelfstandigen van aantrekkelijke verzekeringscondities.

Korting op je verzekering

Korting op je verzekering

Alle zzp’ers die verbonden zijn aan Matchd krijgen korting op hun verzekering en genieten van een aantal hele fijne voordelen. Via BAV specialist Henst & Lunsen krijgen zelfstandigen maar liefst 10% korting op hun beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringspremie (m.u.v. dekking Vangnet en Verweer). Daarnaast heeft Henst & Lunsen een aantal unieke inkoopcondities bedongen. Zo is het eigen risico in voordeel van de verzekeringsnemer aangepast: “In het geval een schade wordt geschikt tot maximaal een bedrag ter grootte van tweemaal het van toepassing zijnde eigen risico dan wordt het eigen risico verminderd. Als eigen risico geldt dan de helft van het bedrag van de schikking”. Tevens heeft de verzekeraar haar recht op opzegging na afwikkeling van schade en eveneens het recht de premies tussentijds te mogen verhogen bij ongewijzigde uitgangspunten (en-bloc clausule) ingeleverd.

Waarom een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)?

Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is voor alle zelfstandigen raadzaam om af te sluiten. Zoals de naam al aangeeft, verzeker je je hiermee tegen het risico van aansprakelijkheid. Een beroepsfout is snel gemaakt, vooral bij een adviserend beroep. Een vergissing, onjuist advies, nalatigheid, verkeerde cijfers of een foutje in de planning kunnen resulteren in schade voor de klant. En deze schade kan flink oplopen. Bij het uitoefenen van je beroep ben jij als zelfstandige of ondernemer aansprakelijk voor gemaakte fouten.

Uiteraard is het belangrijk om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door middel van een goede overeenkomst. Daarnaast is het van belang om vakkennis op peil te houden en veiligheid altijd in acht te houden. Maar aansprakelijkheid kun je helaas niet helemaal voorkomen. Dan biedt een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Alle opdrachtgevers binnen de overheid verlangen een beroeps- én een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als extra zekerheid bij het inschakelen van zelfstandigen, ook via een bureau als Matchd.

Zzp’ers maken gebruik van korting via Matchd collectief

Ben je als zelfstandige aangesloten bij Matchd en ben je geïnteresseerd in korting op jouw beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Zzp’ers kunnen via de website van Henst & Lunsen een offerteverzoek indienen. Geef in het offerteverzoek aan dat je samenwerkt met Matchd BV. Bellen met BAV specialist Henst & Lunsen is ook mogelijk, via telefoonnummer 0342-401945 .

Meer weten over verzekeringen voor zzp’ers? Lees meer over een schenkkring.

Ben jij als zzp’er nog op zoek naar een uitdagende interim opdracht binnen de overheid of publieke sector?

Kijk dan op onze vacature pagina of meld je onderstaand aan voor onze vacature alert!