Voor de negentiende keer organiseerde Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards en daar waren wij aanwezig. Het event vond plaats in het theater van Amsterdam. De FD Gazellen Awards zijn voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daar hoort Matchd bij! Matchd behoorde dit jaar voor het eerst in categorie groot, iets waar wij als bedrijf natuurlijk erg trots op zijn. Wij hebben voor de 5e keer de FD Gazellen in ontvangst mogen nemen.

Theater van Amsterdam

Wij werden hartelijk ontvangen in het theater van Amsterdam. Alle genodigden kwamen bijeen om vervolgens samen de zaal in te gaan. Tijdens de feestelijke uitreiking werden de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Daarnaast waren er een aantal inspirerende sprekers aanwezig. Zo ook gedragsexpert Ben Tiggelaar. In zijn inspirerende key-note sessie had hij het over leiderschap en hoe je als ondernemer hier het beste vorm aan kunt geven. Hij vertelde onder andere hoe je andere kunt binden en boeien. Zo blijkt uit onderzoek dat een persoon ongeveer 5 positieve punten nodig heeft om 1 negatieve weg te strepen. Wanneer dit er minder worden kan het negatieve de overhand nemen. Ook vertelde hij meer over goed en inspirerend leiderschap. Daarnaast zijn ook de onderwerpen diversiteit en MVO naar voren gekomen. Het was een inspirerende middag vol tips en mooie verhalen.

FD Gazellen 2022

Winnaars van FD Gazellen 2022

Om de ondernemersprijs van het Financiële Dagblad te winnen moet je voldoen aan een aantal criteria. Voor dit jaar (editie 2022) gaat het om ondernemingen die van 2019 tot en met 2021 ten minste 20% omzetgroei lieten zien, in 2019 minimaal €250.000 omzetten en het jaar 2021 winstgevend hebben afgesloten. Matchd voldoet hieraan en beland voor het eerst dit jaar in categorie groot. Van de 36 bedrijven in categorie groot regio Oost staan wij op de 18e plaats, een mooie plek als je het ons vraagt! Met trots hebben wij de ondernemersprijs van het Financiële Dagblad in ontvangst genomen.

Fotomoment

Wil Wernars (Directeur) en Jessica Bakker (Marketing en communicatie) waren aanwezig in Amsterdam om namens Matchd de prijs in ontvangst te nemen. ”Dinsdag 22 November heeft Matchd voor het 5e jaar op rij de prestigieuze FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Dit vervult mij persoonlijk met ongelofelijk veel trots omdat wij de afgelopen jaren alle categorieën (klein, middel, groot) van de FD Gazellen hebben doorlopen. Wij hebben bewezen een belangrijke speler te zijn in de bemiddeling van interim personeel bij de overheid, maar zonder mijn team was dit niet mogelijk geweest. En daarom gaat vooral mijn dank naar hen uit. Op naar nummer 6!” Aldus Wil Wernars.

FD Gazellen 2022

Ben jij als zzp’er nog op zoek naar een uitdagende interim opdracht binnen de overheid of publieke sector?

Kijk dan op onze vacature pagina of meld je onderstaand aan voor onze vacature alert!