Gemeenten

Werken bij de gemeente 

Altijd al interesse gehad in het werken als ambtenaar bij de gemeente? Matchd heeft verschillende vacatures binnen de gemeente. Denk aan functies die zich bezig houden met taken zoals stadsontwikkeling, verkeer en vervoer, onderwijs, welzijn en sociale zaken en belastingheffing. Bekijk de openstaande functies bij de gemeente en solliciteer direct.  

Gemeenten in Nederland 

Nederland telt op 1 juli 2018 in totaal 380 gemeenten. De actuele ontwikkeling is dat gemeenten meer taken en bevoegdheden krijgen. Denk aan bijstandsuitkeringen, jeugdzorg en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Door deze veranderingen ontstaan er veel interim vacatures voor specialisten. Al deze veranderingen moeten namelijk in elke gemeente apart doorgevoerd worden en vaak gebeurt dit in projecten.   

Vacatures bij een gemeente  

Binnen een gemeente zijn vaak vacatures voor vaste banen. Voor deze vacatures verzorgt de gemeente zelf de werving en selectie. Doordat elk project echter van tijdelijke aard is, staan er ook vaak tijdelijke vacatures open.  Als detacheringsbureau voor de overheid proberen wij bij Matchd =tijdelijke vacatures bij de gemeenten in te vullen met bijvoorbeeld een uitzendkracht, payroll, ZZP’er of freelancer. Het komt regelmatig voor dat een tijdelijke functie wordt omgezet in een vaste baan. Hier werkt Matchd natuurlijk ook graag aan mee! 

Interesse in werken bij de gemeente? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures bij Matchd. 

Gemeenten vacatures

Projectleider Ondermijning

De projectleider heeft een aanjagende rol als het gaat om de ambities van de intentieverklaring. Hij/zij zet zich in om de deelnemende organisaties te stimuleren en te prikkelen tot het realiseren van de intenties uit de verklaring.

28 uur per week
Buitenpost

Adviseur Auditis en Control

In jouw rol adviseer je gevraagd en ongevraagd management, directie over complexe beleidsinhoudelijke, organisatorische en financiële vraagstukken op meerdere samenhangende vakgebieden.

32 uur per week
Bergen op Zoom

Adviseur Communicatie

Als communicatieadviseur bij de gemeente Baarn heb je zowel een strategische, als deels uitvoerende rol. Je adviseert de organisatie en het college van B&W en je werkt aan interne en externe projecten en communicatiemiddelen.

32 uur per week
Baarn

Adviseur efficiënt en duurzaam goederenvervoer

Als Adviseur efficiënt en duurzaam goederenvervoer bij de gemeente Utrecht ben je verantwoordelijk voor opstellen van een probleemanalyse van de gebieden. Je brengt de stakeholders actief bij elkaar door samen met hen een probleemanalyse op te stellen en draagt oplossingen voor de problemen aan.

16 uur per week
Utrecht

Adviseur Ruimte

Adviseur Ruimte bij de gemeente Westland ben je verantwoordelijk voor de advisering, beantwoording en voortgang van politieke, bestuurlijke en informatieve vragen. Dit kunnen vragen zijn die bijvoorbeeld gaan over groen, infrastructurele projecten, recreatie, afval, mobiliteit en riolering. Als Adviseur Ruimte fungeer je als een spin in de gemeentelijke organisatie

36 uur per week
Naaldwijk

Adviseur verkeer en mobiliteit

Als onze Adviseur verkeer en mobiliteit ben je onder andere verantwoordelijk voor het gemeentelijk beleid op het gebied van verkeer, mobiliteit en parkeren. Daarnaast behandel je verzoeken en klachten op verkeerskundig gebied.

24 - 36 uur per week
Heerde

API Integratie Specialist

Stichting Waternet is op zoek naar een API Integratie Specialist. Voor het team Dataservices zijn we op zoek naar een medior API Integratie Specialist voor het realiseren van koppelingen (integraties) tussen verschillende applicaties. Ben jij gedreven in je vakgebied, kom je pro-actief met verbeteringen en ben je hebt ervaring met de Microsoft Azure omgeving? Dan ben jij degene die we zoeken!

36 uur per week
Amsterdam

Applicatiebeheerder WOZ en Belastingen

Gemeente Buren is op zoek naar een Applicatiebeheerder WOZ en Belastingen. De medewerker applicatiebeheerder WOZ/Belastingen maakt onderdeel uit van het cluster Belastingen. Dit cluster is onder meer verantwoordelijk voor het volledig uitvoeren van de Wet WOZ, inclusief waardebepaling van 12.000 objecten, het bijhouden van de gegevens in de Basisadministraties WOZ, het bijhouden van de administraties van de gemeentelijke belastingen en voor de aanslagoplegging.

24 uur per week
Maurik