Zorg vacatures

Een baan in de zorg? Bekijk onze zorg vacatures! 

Werken in de zorg betekent werken met een passie om mensen te helpen. Deze zorg gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Een baan in de zorg betekent dus ook dat je altijd beschikbaar bent voor mensen die jouw zorg zo hard nodig hebben. Matchd heeft diverse zorg vacatures en we helpen jou dan ook graag aan een nieuwe baan in de zorg!  

Werken in de zorg 

De zorg in Nederland is goed geregeld. Er zijn dan ook een diversiteit aan functies binnen de zorg. Meest voor de hand liggende vacatures zijn die van verpleegkundige of arts. Maar ook psychiater, jeugdhulpverlener, gedragswetenschapper, epidemioloog, toezichthouder en inspecteur kinderopvang, bedrijfsarts en Consulent Centrum Jeugd en Gezin komen veel voor. 

Diverse zorg vacatures: welke past bij jou? 

Zowel ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorg, kraamzorg, psychiatrische instellingen én gemeenten hebben met regelmaat vacatures in de zorg. Vaak is hiervoor een geldige BIG-registratie voor vereist. Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Er staan meer dan 350.000 zorgverleners geregistreerd in het BIG-register. Het BIG-register wordt uitgevoerd door het CIBG, een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

Solliciteer op een van onze zorg vacatures 

Heb jij een passie om mensen beter te maken, te begeleiden of te ondersteunen in het dagelijkse leven? Dan is werken in de zorg iets voor jou. Matchd heeft diverse zorg vacatures openstaan, in ziekenhuizen, jeugdzorg of bijvoorbeeld de thuiszorg. Staat de zorg vacature van jouw dromen er nog niet tussen? Geen probleem, neem gerust even contact met ons op. Graag plannen we met jou een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Solliciteer snel online op een van onze zorg vacatures!