WOZ Taxateur vacatures

WOZ Taxateur vacatures 

Bijdragen aan de juiste taxatie van het onroerend goed binnen de gemeente? De WOZ waarde is voor zowel bewoners als de gemeente een belangrijk gegeven. Jaarlijks moeten er vele WOZ taxaties en hertaxaties worden uitgevoerd. Dit is een belangrijke taak.

Werken als WOZ Taxateur appartement gebouw woz taxateur

Gemeenten huren met grote regelmaat WOZ Taxateurs in. Soms om een piek op te vangen maar voornamelijk om de extra expertise. Er zijn vele verschillende objecten die getaxeerd moeten worden, en voor ieder object is er een andere expert nodig. Aan jou de keuze bij welke gemeente jij graag een project wilt doen. Dit kan als freelancer maar ook in tijdelijke loondienst. Werk jij graag voor een kleine gemeente of zou je graag eens bij een G4 gemeente ervaring op willen doen? Er zijn vele opties mogelijk!

Wat is jouw expertise als WOZ taxateur?

In de basis is jouw ervaring tot taxateur, aangevuld met het WOZ-diploma, voldoende om aan de slag te kunnen, naast natuurlijk een inschrijving in het taxatieregister NRVT. Maar steeds vaker wordt gekeken naar aanvullende ervaring of kennis. Bijvoorbeeld kennis van een historische binnenstad of juist van het landelijk gebied. Maar ook de splitsing tussen woningen en overig vastgoed wordt steeds vaker gemaakt. 

Specialisatie Woningen

Met deze specialisatie heb je ruime ervaring met de taxatie van woningen binnen de gemeente door jouw kennis van de de lokale en regionale markt en het beoordelen en analyseren van gerealiseerde huur- en verkooptransacties.   

Specialisatie Niet-Woningen

Met de specialisatie niet-woningen heb je ruime ervaring met het taxeren van (complexe) onroerende zaken, zoals bedrijfspanden en agrarisch vastgoed, ten behoeve van de waardebeschikkingen in het kader van de wet WOZ.

Solliciteer op een van de woz taxateur vacatures 

Bij Matchd vind je de regelmatig diverse interim WOZ Taxateur vacatures. Ben je klaar voor een nieuw project bij een gemeente? Solliciteer dan direct op een van de WOZ Taxateur vacatures!