Techniek vacatures

Bekijk onze techniek vacatures 

Men verwacht niet dat er bij de overheid veel techniek vacatures zijn. Toch is het tegendeel waar. Matchd heeft diverse techniek vacatures beschikbaar bij de overheid. Zo zijn er onder andere altijd techniek vacatures beschikbaar bij Rijkswaterstaat, provincies of waterschappen. Ontdek onze techniek vacatures en solliciteer op een van de veelzijdige functies.  

Verantwoordelijkheden techniek vacatures 

Werken bij de overheid brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Bij Rijkswaterstaat en de provincie ben je, samen met een groot team, verantwoordelijk voor een groot deel van de infrastructuur van Nederland. Zij beheren onder andere kilometers aan wegen binnen Nederland. Anders dan bij de provincie en Rijkswaterschap zijn de technische vacatures bij het waterschap juist gericht op het beheer van water. Hierbij is de grootste verantwoordelijkheid de zorg voor de techniek die al het water in Nederland onder controle moet houden.  

Diverse technische functies 

Elke functie binnen een overheidsinstelling is weer anders. Daarom heeft iedereen zijn of haar eigen specialiteit en kennis op het gebied van techniek. Zo zijn er techniek vacatures gericht op systeembeheer, maar is er ook vraag naar mensen met technische kennis voor het onderhoud van boten, het wagenpark en andere vervoersmiddelen. De techniek vacatures bij de overheid zijn daardoor heel divers.  

Solliciteer op techniek vacatures 

Ondanks dat de overheid er niet om bekend staat veel technische vacatures te hebben, zijn ze toch een grote werkgever op dit gebied. Bij Matchd vind je de nieuwste techniek vacatures. Ambieer jij een technische toekomst bij de overheid? Bekijk dan eens onze vacatures en solliciteer direct!