Secretariaat & office management vacatures

Secretariaat en office management vacatures 

De diverse stafafdelingen binnen de overheid hebben elk ook hun eigen secretariaat. Vanuit hier wordt het office management van de afdeling geregeld. Deze secretariaten zijn de stabiele basis van elke afdeling. Zij zorgen voor goede verslaglegging, agenda beheer, de administratie en zijn de ogen en oren van de leidinggevenden. De functie van secretaresse of officemanager is daardoor door de jaren heen verschoven van regulier agendabeheer en telefoniste naar vakinhoudelijk specialist. 

Wat zijn de mogelijkheden binnen de secretariaat en office management vacatures? 

Naast de vacatures voor secretaresse of office manager, kom je de vacature van secretaris steeds vaker tegen. Als secretaris ben je de schakel tussen de operatie en de leiding. Je hebt inhoudelijke kennis van alle processen, contracten, planning en de administratie en zorgt ervoor dat iedereen in zijn eigen vakgebied alle informatie voor handen heeft o de taken goed uit te kunnen voeren. Aanvullend kan je ook nog proceseigenaar worden, monitor je contracten of kan je je meer met risicoanalyses bezig gaan houden. 

Benieuwd naar onze secretariaat en office management vacatures? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wil jij graag werken bij de overheid? Bekijk dan ons aanbod van de nieuwste secretariaat en office management vacatures en solliciteer snel een eenvoudig op één van de vacatures. Zit er niet direct iets voor je tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of stuur ons een open sollicitatie zodat we voor je kunnen zoeken naar een geschikte match.