Projectondersteuning en PMO-vacatures

Projectondersteuning en PMO vacatures 

Matchd heeft diverse projectondersteuning en PMO vacatures. Heb jij ervaring op het gebied van projectondersteuning of wil je aan de slag als Project Management Officer (PMO)? Bekijk dan online onze vacatures en solliciteer direct! Op deze pagina vind je meer informatie over de betreffende functie en wat het werken als projectondersteuner precies inhoudt.  

Wat houdt projectondersteuning en werken als PMO in? 

Een projectmanager kan niet zonder een ervaren projectondersteuner of Project Management Officer (PMO). Als projectondersteuner heb je inhoudelijke kennis en ben je de rechterhand van de projectmanager. Je monitort deadlines, zorgt voor documentbeheer, houd de financiële administratie bij en zorg je ervoor dat iedereen alle benodigd heden binnen handbereik heeft.   

Eigenlijk fungeer je als projectmanager maar dan zonder de eindverantwoordelijkheid. 

Documentatie en werkwijze 

Om deze belangrijke functie uit te kunnen voeren heb je ervaring met projectmanagement methoden zoals Prince 2, MSP of IPMA. Bij voorkeur ben je hier ook in gecertificeerd. Hierdoor zorg je voor een universele werkwijze waardoor het project goed gedocumenteerd wordt en iedereen alle informatie op de juiste wijze opslaat en weer terug kan vinden.  

Diverse projectondersteuning en PMO vacatures bij overheid en topbedrijven  

Onze projectondersteuning en PMO vacatures bevinden zich onder andere bij overheid en diverse topbedrijven. Het zijn daardoor uiteenlopende functies; van projectadministrateur tot project controller. Hecht jij ook grote waarde aan kwaliteit en continuïteit? Dan gaat Matchd graag met jou in gesprek! Bekijk onze projectondersteuning en PMO vacatures eens en solliciteer online. Liever een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.